Čo robiť po IUI ?

evinkakub
17. sep 2018

Dievčatá prosím vás, zajtra ma čaká IUI, som tu nová, buďte so mnou trpezlive😊😊😊
Mám otazku, čo robiť po zákroku? Normalne ako bežný den, alebo skrátka ležať a vyložiť nohy a nič? Dnes rano o 8 mi pichli ovitrell a zajtra rano ma to čaká

bibiankaka
17. sep 2018

@evinkakub ahoj. Ja som bola na IUI 2x. Druhy krat teraz v sobotu 🙂 netuším či je niečo extra čo by sa malo robiť aby bola šanca vyššia ale ja som oba razy po IUI preležala celý deň ... 🙂 či to pomáha netuším ale určite to neublíži ;)

bibiankaka
17. sep 2018

@evinkakub a aké si mala foliky včera?

evinkakub
autor
17. sep 2018

@bibiankaka ja som bola dnes rano na kontrole, mam 12ty den cyklu a hned mi to aj pichli ani sa nic nepytali, craj zajtra mam prist na 7 a ide sa na to. Foliky 22

kakawah
17. sep 2018

Ja som bola na IUI po tom zakroku som fungovala ako inokedy 12hod.smena a fitko. Fungovala som tak 2tyzdne az mi raz vo fitku prislo zle po teste som zistila ze som konecne v tom😝

siska266
19. sep 2018

@evinkakub Podla mna sa radsej setri a nenos tazke veci aspon dva dni.

karinaimi
29. júl 2021

@siska266 ahojte toto zaujima aj mna dnes picham ovitrell a sobotu idem na odber vajicok a sobotu sme pozvany na svadbu neviem co robit viem ze tancovat a veselit sa nemozem ale ci by som mohla aspon presediet na svadbe ci tomu neuskodim viete mi poradit ....samozrejme ak nebudu vecsiie bolesti po zakroku mislim dakujem 😊

siska266
30. júl 2021

@karinaimi
Ahoj, len aby si bola v pohode po odbere, nie je to sranda. Niekto dostane OHHS a je mu zle,dokonca ma dlhodobo následky. Najlepšie je oddychovať. A ci vôbec obsedis, lebo mne sadanie, vstavanie bolo nepríjemné a trochu bolestivé. Hrozil mi OHHS, preto mi odložili aj vklad. No predtým som asi týždeň zvýšila dávku proteínov a fakt veľa vody som pila a má to obišlo a bola som v pohode. Nechcem strašiť, niekto to znasa lepšie niekto horšie. Ja píšem len skúsenosti,aby si potom neostala zaskočená.

karinaimi
30. júl 2021

@siska266 dakujem za skusenost no vsetko uvidim az zajtra ako sa budem citit...hlavne je aby bolo vsetko ok

siska266
30. júl 2021

@karinaimi Hlavne fakt veľa veľa tekutín. Budes síce stále cikat, ale lepšie ako potom trpieť. A hneď po zákroku mi dali asi pol litra čaju, tak som ho vypila a ešte aj vlastnú vodu som mala a proteínovy drink. Ešte aj po zákroku som asi 5 dni pila vodu a proteíny brala v prášku. Aspoň mne to fakt pomohlo a to všetci mysleli ze dostanem OHHS lebo ma prestimulovali a aj vklad odložili ešte som nemala ani vyber, hoci nakoniec nemuseli. Nastav sa ze bude všetko dobre a ze sa tešíš, že potom bude vklad. Držím moc palce aby si bola v pohode a aj svadbu si užila.

karinaimi
1. aug 2021

@siska266 dakujem pekne tak som vsetko presla pohode aj vyber aj svadba sice nie do rana ale bola som vajicok som mmala 21 oplodnit sme dali 16 a dnes ked som volala tak zatial mame 14 spravne oplodnenich tak dufam ze bude vsetko ok...trocha sa citim ako naduta ale inak pohode tak snad mi pomozu inj.ktore musim este pichat ..vklad mam odlozeny zatial 😊

siska266
2. aug 2021

@karinaimi Tak to je super gratulujem 🎊
Dobre si to zvládla. Pekný počet mate. Držím palce ďalej nech je všetko v pohode. A potom ešte úspešný vklad 🙏👍

karinaimi
2. aug 2021

@siska266 dakujem pekne a ty uz si mala vklad ako si dopadla ?

siska266
2. aug 2021

@karinaimi Ja už som našťastie v 12 týždni 👍🤰😉💕

karinaimi
2. aug 2021

@siska266 tak to ma tesi gratulujem nech sa vsetko pekne vyvija🙏🙏🙏a tu si bola heliose?

siska266
2. aug 2021

@karinaimi Ďakujem Ti moc. Je to úžasné. Vyskúšali sme veľa vecí a konečne po 4,5 roku sme sa dočkali. Nie, nie v Brne v Čechách až. Ja neverím už tu doktorom na SR, hoci to bolo moje prvé ifv. Tebe nepovedali ešte kedy vklad?

karinaimi
2. aug 2021

@siska266 jaj az cz si bola ....no az po menstruacii od vyberu do7dni mi ma prist nenstruacia a po nej bude vklad

siska266
3. aug 2021

@karinaimi Aj ja som to tak mala podobne. Po MS mi sledovali výšku sliznice a keď bola dobra tak som išla na vklad a bez liekov. A ako sa cítiš?

karinaimi
4. aug 2021

@siska266 no neni to take hrozne bola som aj na kontrole uz vsetko je ok ale take slabe bolesti mam ako keby mam menzes dostat tak snad to prejde picham inj.fraxiparin10ks a solumedrol 5ks

siska266
5. aug 2021

@karinaimi Tak to je super gratulujem že je všetko v pobode. Aha ty máš ešte injekcie. No ved dostaneš MS a už zo pôjde rýchlo. Vklad je super 👌 potom, keď odchádzaš domov s tým ze máš v sebe začiatok nového života.

karinaimi
5. aug 2021

@siska266 no uz sa neviem dockat kedy bude vklad este menzes nic tak to bude zdlhave 😕a vajicka mam len 2 zamrazene od dnes tak trochu som smutna aj stoho ale zase na druhej strane aspon nieco je co vlozit 😊😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre