Ahojte žienky 😊
Som tehu v 6+4tt beriem duphaston na udržanie tehotenstva, nakoľko posledné tehu dopadlo MA ☹
No dnes som začala trocha špiniť, hnedý výtok.. necítim sa nejako dobre už ako som sa zobudila ma bolel cely chrbát, hlava , krize a podobne. Podbrusko ma pobolieva takmer každý deň.
Tehu som až tak potvrdené nemala, či sa jedna o normálne alebo o mimomaternicove, na sone naposledy ( vo štvrtok ) videli malú dutinku avšak viac nebolo nič vidieť, som objednaná na kontrolu až v stredu.
No k tomu spineniu ešte, zatiaľ to nie je nič extra, trosku malo hnedého výroku na wc som si všimla..
Mali ste niektorá niečo podobne ? Neviem či mám ísť na pohotovosť preistotu ?
Veru, chod radsej na pohotovost.
Tiez by som sla na pohotovost
Však jasné, že na pohotovosť...
@sisabe bola som na pohotovosti, všetko ok zatiaľ pokial nekrvacam, ak by sa objavilo krvacanie, tak musím prísť.
Zatiaľ videli len zltkovy vak bez prítomnosti embrya, tak dúfam že sa ešte objaví :(
To je dobre ze si bola a te ste v poriadku, neboj ono sa to ukáže. Veľmi držím palce nech ti to dobre dopadne.
@sisabe ďakujem 🙂
U mňa hnede spinenie signalizovalo MA v 13 tt. Vždy ak uvidíš niečo čo sa ti nezdá, tak utekaj hneď na pohotovosť
Ahojte budúce mamičky, hádam sa niektorá nájde ktorá ešte číta toto fórum. Som v 7 týždni tehotenstva. Veľmi sme sa tejto správe potešili pretože sme sa o babo znazili rok aj niečo. Doktor mi povedal ze mam cystu a babo je veľmi nízko a hrozí mi potrat a vypísal na rizikové tehotenstvo. Trosku som spinila ale 5dni potom to prešlo a vsrtko bolo OK až do včera keď som išla na malu potrebu a na toaletnom papieri som našla veľa krvy začala plakať a priateľ hneď ma bral do nemocnice tak mi spravili sono a našťastie babo je OK dneska zas trosku spinim, doktor ma pustil domov lebo ze nevidí dôvod prečo by som mala biť v nemocnici ze lepšie mi bude doma. Chcem sa spýtať ci neviete čo mi pomôže? Hovorila som doktorovi ci mi nedá lieky voľáke ale ze netreba dal mi len injekciu proti krvácaniu. Teraz len ležím a veľmi sa bojím aby sa niečo nestalo. Štvrtok idem na kontrolu a dufam že doktor mi dá voľáke lieky a podporu udržania plodu veľa som tu čítala ze beriete lieky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahojcek okamžite na pohotovost, ja keby som možno išla skôr dalo by sa zachrániť. A predsa jed si pod dohľadom lekárov máš väčšiu šancu, že ti pomôžu.