Čo robiť, ak nedozrievajú vajíčka

zuzkazuzanka55
21. okt 2019

Ahojte, sestra a jej priateľ sa snažia o bábätko. Nedozrievaju jej vajíčka... Berie inofolic combi, duphaston, priateľ folandrol..dr ju posiela do Košíc lebo že jej vraj už nevie pomôcť... aký je postup alebo aké ma možnosti, čo sa s tým dá robiť?

babyfrog
22. okt 2019

@zuzkazuzanka55 budú ju stimulovať hormónmi napr. Ja som užívala letrozol a potom začali pekne dozrievať, mala.som ovuláciou, menštruáciu..

1bambinko1
22. okt 2019

@zuzkazuzanka55 nevie jej nič iné dať? To je divné, keď nepomáha jedno treba liečbu posunúť na vyšší level, to nejde len tak, že neviem vám pomôcť

veronikaszabova
22. okt 2019

@zuzkazuzanka55 inofolik, ani duphaston nie su na dozrievanie vajicok. Ale clostilbegit. Je sledovana na folikulometrii v case ovulacie?

babyfrog
22. okt 2019

@1bambinko1 tak gynekológia nemôžu toľko nastimulovat ako napr. V reprocentrach.... Preto ju poslal do reprocentra...

1bambinko1
22. okt 2019

@babyfrog hej to je vlastne pravda, no tam by už ale mali pomôcť, je to hrozné, ja som sa pred tehu tak bála aby som nemala podobné problémy, u nás v rodine tým, ženy dosť trpeli :/

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre