chcela by som sa spitat ako je mozne ze pri pohlavnom styku vzdy zomna to semeno vytecie...neviete niekto poradit aby to zostalo vomne?Ďakujem
gravitacia moja, gravitacia :D
Daj si štupel 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 yeaaaaaaah
Tiez radim okamzite zdvihnut nohy, kludne aj na x minut 🙂 to su ale zaujimave otazky..
vypit a nevytecie 🙂
jezisi.....moja fantazia dostala na frak.
myslim, ze dadka118 chce otehotniet, takze pitie jej asi problem uplne nevyriesi 🙂
pravda je ta, ze gravitacia je niekedy svina a tiez si pamatam na zdvihnute nohy po styku, kedze sme sa snazili o babo viac ako rok... dobra rada, dadka, vykasli sa na stojky aj sviecky a uzivaj si... nakoniec som otehotnela, aj ked som nechala gravitaciu posobit tak ako sa ma 🙂
zmeň starému životosprávu bude mať hustejšie 🙂
Neboj sa, do maternice sa aj tak dostane tolko co bohato staci na otehotnenie (pokial teda chces). Ale mozes skusit podlozit panvu vankusom.
zabetónovať...A už nikdy nič nevytečie... 😉 Bože, jak som sa pobavila pred spaním.... 😉
myslim, ze vsetky dobre rady uz boli napisane... 😀 😀 😀
jééééj, ďalšia 😀 😀 😀
A dalsia tvoja teme bude ... Ako babetka prichadzaju na svet? 😀
myslim, ze sa pomaly naskyta otazka, ci nebude v tomto pripade vhodnejsia antikoncepcia... 😅
@ba80 hmmm, len či už nie je neskoro? https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/jedna-silna-ciarka-na-teste-druha-slaba-som-tehotna/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😀 😀 😀 😀 😀 toto snad ani nie je pravda 😀 😀 😀
skus urobit sviecku a zostat tak,co najdlhsie, zarucene nic nevytecie 😀 😀 😀