Ahojte prosim vas zazila ste si niektorá samovolny potrat a znovu snaženie sa . Ake pripravky ste brali ? Mate skúsenosť s kvapkami gynex , pinkfertil ? Kedy sa vam zadarilo? Dakujem.
@blackwidow123 ja som mala v júli MA, potom pauza, a od decembra užívali sme s manželom Inofolic a Folandrol,ja som pila ženský čaj a, alchemilkovy. Zrejme pomohlo, lebo teraz som opäť tehotná 🙂.
@marrydreamkas jej to ma dosť podporilo ... A dodalo silu ... A alchemilku si pomahala dlhodobo?
@jaskolka moj partner folandrol zanedbaval a radsej trda tabletky pretože ked ide do roboty kedze roby na zmeny je občas tazke si nato zmysliet ... 🙂 Boli nas to lebo sme sa rok snažili ale zariven partner ma teraz sebavedomie lebo cely rok snazenia pochyboval ze je plodny ... A to ze sa podarilo mu dalo tu istotu ze sa nam da ! 🙂
@blackwidow123 uplne ti rozumiem, ked som to zazila, ako prve som tu hladala zeny, co si tym tiez presli a zaujimalo ma ci a kedy sa im opat zadarilo.ked som znovu otehotnela, tak som si povedala, ze ked to dobre dopadne napisem to a mozno tym niekoho povzbudim a dodam nadej 🙂
@blackwidow123 a alchemilu som pila, kym som nezistila, ze som tehotna, asi tak salku denne
@blackwidow123 osobné skúsenosti nemám ale na Gynex som čítala veľa dobrých recenzií - ono je to skôr pre ženu aby sa pripravil organizmus na otehotnenie keďže dáva do poriadku aj hormóny aj všetko čo sa týka ženských vecí(ovulku, menzes...)
Ahoj , ja som brala kyselinu listovú a femibion.
čistý inozitol v prášku ;)
Ja som potratila v marci 2018..odvtedy sme sa snažili 9 mesiacov, zadarilo sa v decembri 2019..konečne máme krásneho skoro 5mesačného syna.
Cele obdobie som brala femibion a inofolic, netuším prečo sme cakali az tak dlho, plodne dni aj menzes som mala vždy pravidelný.. najhoršie to znášal manžel, že si myslel, že už nebudeme asi ani mimino mať, mňa to potom dosť psychicky ničilo, keď som bola sama doma hocikedy som mala depku a preplakala som..manžel absolvoval aj testy na plodnosť, ktoré mi ukázal až keď sa zadarilo, zbytočne si ich robil keďže sa nám podarilo prvýkrát.... držím palce, treba veriť ,dúfať a podarí sa ❤
Tiež sa hovorí, že keď niečo najmenej čakáš, stane sa.
Takže nemyslieť na to.
@martina2306 inofolic ti vyhovoval ? Priatel bral 0redtym folandrol a niekedy ked zasoal do roboty tak si nestihol ho dat pretoze priprava neni rychla .
. Skor hladam tabletky rozmyslam nad pinkfertil alebo GS mimistar
@marrydreamkas a akoako dlho si pila akchemilku? Ja som tiez po potrate ale som niekde pocula zetoho pocas ovu by sa nemala ze sposobuje potrat
@marryy11 kyselinu listovu este zvlast? Lebo femibion ju obsahuje tiez ci?
@danielkadandy tak to pocujem prvy krat, viem, zeby sa v prvych dvoch trimestroch nemala pit, ako vravim, hned som ju vysadila ako som zistila,ze som tehotna.my sme sa pokusali o dietatko asi rok a pol vtedy som pila alchemilku, potom som otehotnela a potratila a nasledne som jujpila pila este intenzivnejsie po potrate tie 3 mesiace, kym som neotehotnela opat
@danielkadandy ozaj, ja som uzivala kyselinu listovu na predpis, nie volnopredajnu
@danielkadandy áno, užívala som ju ešte skôr ako femibion
@blackwidow123 ja som si prášok rozrobila do vody a vypila, v pohode ;)
@aleskandra môžem sa opýtať kde si kúpila čistý inositol? 🙂
@aleskandra vďaka 👍♥️😊
@jaruska_12 ak si ho náhodou ešte neobjednávala a máš oň záujem, tak teraz je zlava 44% 😯 čiže sa ozaj oplatiiiiii
Pri objednávke v košíku treba potom zadať kód TATIANA44, len neviem, ako dlho táto akcia trvá 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blackwidow123 ahoj, ja som si tym presla v decembri 2018, bol to cca 6-7tt, potom som uzivala ja aj manzel kyselinu listovu a pila som alchemilku.preventivne som isla na hematologiu a aj gynekologicka mi urobila vysetrenia napr.na toxoplazmozu, kedze bolo vsetko v poriadku
pockali sme 3 mesiace a na prvy krat sa nam hned zadarilo a to dvojnasobne a teraz sme stastnymi rodicmi 3 mesacnych dvojiciek, chlapceka a dievcatka 🙂 viem si predstavit, co prezivas, drzim palce a treba verit, ze vsetko bude dobre ;)