Ahojte ženy,
prosím Vás, pred časom sme si s priateľom objednali z lekárne testy plodnosti. Môj vyšiel dobre len priateľovi ukázalo, že má málo spermií. Chcem sa opýtať na nejaké Vaše tipy a triky co Vašim mužom pomohlo zvýšiť počet spermií. A ešte, keďže neviem ako to funguje, či obyčajný urológ vie urobiť spermiogram alebo sa to robí niekde inde a ak áno kde ste boli vy a aké ste mali s tým skúsenosti.
Vopred ďakujem a prajem pekný deň 🙂
Moj manzel bol na spg v Gyn-five v BA. Prvy vysiel dost zly,tak sa poobiednavalo a pokupovalo co bolo treba a co Dr.nakazal na 3 mesiace, cca suma sumarum 680 eur. Druhy spg vysledky uz ooodost lepsie a teraz som 8+6 😊 a ako pisala hore vyssie, cena bola okolo 40 eur. A ja som tam bola na priechodnost vajickovodov za 150€,ale moje vysledky boli chvala bohu dobre 😊 inac by sme museli predat,uz asi aj oblicku 🙈
Ďakujem pekne za rady..🙂
@elkakk od Dr.Sermatrop, Profertil, na 3 mesiace. A vsetky vitaminy na to urcene: A, E, C, D, omega 3, selen, zinok, q10, maca, kotvicnik, B-komplex, OPC, Ashwagandha, L-arginin, L-lysin, L-carnityn, minerali. Vacsinu vitaminov bral aj berie stale, tie vseobecne vitaminy. A vsetky vitaminy by mali byt samostatne lebo ked je v jednej tabletke viac,tak zasa tam nieje to mnozstvo. Vysledky sa ukazu az po troch mesiacoch,ako aj nam. Vsetko si manzel googlil sam na nete a skuste pozriet aj: www.erekciablog.sk 10 sposobov,ako zvysit plodnost. Vela je toho napisaneho aj tu na koniku,ze nejaky lekarnik to tam vsetko pekne rozpisal.
Určite nech ide do CAR, test z lekárne je prudko orientačný. Aj my práve bojujeme so zlým SPG , nakúpila som mu vitaminy a uvidíme na kontrolnom 🙏🙏🙏
Môjmu mužovi pomohol výrazne Folandrol 2x denne, spermiogram bol bieda, po pár mesiacoch je nad normou (okrem patológie spermií ale to ma kvôli veku)…okrem folandrolu užíva ale aj ashwagandu, macu, a kopu vitamínov tak možno aj kombinácia toho
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Obyčajný urolog len na sklicku pod mikroskopom. Prudko orientačne. Doporucujem ist do car a tam si dat urobit pocitacovo hodnoteny. Okrem poctu, pohyblivosti sa dozviete aj morfologiu, cize kolko ich je tvarovo ok a ine dôležité parametre. Stoji to okolo 30-40 eur.
Ked bol u urologa tak vsetko super (ale on vidi len pocet a ci sa hybu) po car sme mali zlu morfologiu.