Baby ak ste to niektoré riešili, prosím čo pomohlo vaším mužom na zlepšenie morfologie. Daké vitamín, čokoľvek, dajte mi prosím vaše tipy.
Domáci cesnak - prírodné atb ☺️ každý deň jeden strúčik. Po 3 mesiacoch som ostala tehotná. Šanca na otehotnenie bola podľa lekára 0%
@janulka155 u nas folandrol urobil velku zmenu..nic ine sme nemenili, pretoze v tom case aj sportoval a strava tiez velmi pestra vyvazena, nic tazke a nezdrave..
@wishes vyskúšajte. Ale ozaj je lepšie ak by ste si vedeli zohnať od niekoho domáci cesnak, nie ten kupovaný v obchodoch. Nám sa nedarilo 4 roky, boli sme aj v CAR a tam nám práve na základe manzelovych výsledkov povedali, že prirodzene to u nás nepôjde, iba umelé oplodnenie. A o týždeň na to ako nám to povedali som mala pozitívny tehotenský test ☺️
Bolo to asi 3 mesiace potom ako manžel bral ten cesnak, myslím že to je aj ten čas, kedy sa spermie menia, alebo dozrievajú nové, či neviem ako to mám povedať.
Manžel mal tiež slabú imunitu, veeeelmi často mával herpesy na ústach, čo je práve prejav slabej imunity. Nejako sa dočítal o tom cesnaku, vyskúšal a bolo ☺️ Berie ho stále tak preventívne, aj keď som mu už vravela, že už by s tou prevenciou mohol prestať, keďže čakáme 3. bábätko a myslím že tri malé ,,cesnačiky" doma stačia 😁
A samozrejme musím aj spomenúť, že my sme veriaci obaja, takže sme sa aj modlili, aby nám bolo dopriate.
Tribulus z dmka a vit E
Môjmu fertiduo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zmena prace lebo v tej čo robil nenávidel a mal len nervy, pridali sme viac zeleniny a obmedzili vyprážané a môj užíval len folandrol lebo on a lieky katastrofa som bola rada že aspoň toto pil 🙂