Čo pomíha k otehotneniu?

veselalentilka
14. apr 2014

Dobry den, rada by som sa spytala ...snazim sa otehotniet a pocula som, ze u gynekologicky sa na zaklade ultrazvuku da urcit den ovulacie, ma s tym niekto skusenost? lenze ktory den navstivit ambulanciu lekarky? tyzden pred menstruaciou? ci? a este sa chcem spytat, ci niekomu pomohol lubrikacny gel na podporu pocatia? da sa tento gel kupit bezne v lekarni ci len objednat cez internet? a moja tretia otazka znie...podla Vas ma negativny vplyv na pocatie babatka pouzivanie obycajneho bezparfumovaneho lubrikacneho gelu?dakujem 🙂 vopred za odpovede. 🙂

bleee
14. apr 2014

ahoj, najlepšia vec, ktorú môžeš pre svoje otehotnenie urobiť, je mať sex, z vlastnej skúsenosti môžem poradiť, že sa ráta najmä skvelý sex, pri ktorom si obaja super užijete. Všetko ostatné sú len detajly, ktoré na otehotnenie vplyv až tak nemajú, aj keď veriť tomu môžeš. Či už lub.gély, vitamíny, plodné dni, veriť môžeš čomukoľvek...

jaannuusskkaa
14. apr 2014

sexovat sexovat sexovat 😀 co sa tyka ovulacie mas na to vela druhov ovulacnych domacich testov....ja som tiez nevedela kedy mam ovulku a robila som si testy doma kazdy den dnes to uz viem presne na den kedy ma prist 😉

petra16
14. apr 2014

Na folikulometriu sa k lekarovi chodi cca od 12 DC. Podla toho aky dlhy cyklus mas. Gel na podporu pocatia sa vola Conceive Plus Gel alebo Pro Seed. Ja pozivam ten prvy. Uz 2 mesiace a zatial bez vysledku. Je to dost drahe...ale skusit mozes. Ja to skor pouzivam na ucel klasickeho lubrikacneho gelu (jeho ucinku na podporu pocatia moc neverim) ale kedze sa snazime o babo, tak preto pouzivame tento, ktory je priatelsky k spermiam a nie bezne gely. Podla mna kazdy bezny lubrikant moze mat spermicidne ucinky. Takze by som to neriskovala.
A Conceive gel kupujem v lekarni. Ale este sa mi nestalo, ze by ho mali hned k dispozicii. Vzdy mi ho museli objednat. Ale do 2 dni som ho mala.

siska765
14. apr 2014

Ja som chodila na folikulometriu minuly rok,kedze mam nepravidelnu,a presne mi doktor povedal kedy sa mame poriadne snazit a fakt sme to dali,aj ked dopadlo to MA.ak mi dojde MS tak tiez zas zacnem chodit,ale samozrejme musis mat aj vajicka a musi folikul prasknut,na to su uz zas ine pripravky 🙂

milota164
14. apr 2014

najlepsie bude ak pojdes k lekarovi a poradis sa s nim. Co sa tyka toho lubrikacneho g. tak to si nemyslim ze by to negativne mohlo ovplyvnit...

alana1
14. apr 2014

sex kazdy druhy den...

zuju2
15. apr 2014

Užívať vitamíny, kyselinu listovú. Nemyslieť na to, lebo aj to môže negatívne ovplyvniť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre