Dobrý deň, s priateľom sa snažíme o bábätko asi tak 1rok a 3mesiace vôbec sa nám nedarí mali sme obidvaja prehliadky u lekára a nič. Vyskúšala som ak sviečku po sexe a nič. Poraďte mi prosím som už v koncoch 😏😏
@janulik20 vela robi aj psychika, chcelo by to dovolenku a ist niekam, kde by ste prisli na ine myslienky, ale zatial by som skusila cvicit (napr. mojzisovej cviky - najdes na youtube), aj cvicenie pomaha pre zlepsenie nalady a pripravi telo, inak vraj je ranny sex lepsi pre oplodnenie 🙂 a netreba to vzdavat, ale skus to na chvilu vypustit z hlavy, uzivaj si s priatelom jeden druheho a nerobte to len za ucelom splodenia, dajte si vino, sprav zelerove hranolky v rure, k tomu nejaky dobry dresing (zeler je dobry pre chlapa, no ani zene neuskodi) do najblizsej ovulacie pi alchemilkovy caj aspon raz denne a co ma prist pride.
Mne pomohol vitex, gynex a inofolic, po roku a pol som bola konečne tehu. K tomu ešte vitamíny kyselina listová, zinok, b komplex, muž tinktúra z kotvicnika, selén, vitamin e. Držím palce
Bude to znieť ako klišé, ale najlepšie je sa na to nesústrediť, ako povedala kamoška: deti sú pre tých čo ich nechcú. Ja som sa snažila otehotnieť 5 rokov, s bývalým snúbencom a aj s terajším a dlho nič. Brala som doplnky, cvičila som, jedla všetko čo mi poradili a ešte som šla aj na laparoskopiu vaječníkov a stále nič. Stačilo že mi mesiačiky meškali deň a už som vyhadzovala peniaze na testy. Prerástlo to až do nezdravej miery kedy som pravidelne plakala čo som to za ženu, že nie som schopná otehotnieť keď to je podstata nášho pohlavia a pchala som si vankúš pod tričko aby som napodobnila tehotenské bruško. A potom som sa na to vykašlala, nedalo sa to ďalej zvládať a zmierila som sa s tým že dieťa mať nebudem. A za dva mesiace BUM. Náhodou sme sa pri káve bavili s kamoškou o mesiačikoch keď mi došlo že mi skoro 3 týždne meškajú. Doktor mi oznámil 7 tt 😆 a to som pribrala 20kg a brala som lieky na srdce pri ktorých je ťažké otehotnieť 🤣
Takže kľud, uvolni sa, dýchaj a užívaj si intímne chvíľky s priateľom. Biologické hodiny úplne vytesni, to tikanie vie riadne znervózniť 🙂 viem aké je ťažké si užívať keď ti na pozadí ide v hlave myšlienka na bábo, ale skús to. Ako napísala janulik20 dajte si víno, vaňu a potom....si jednoducho užívaj prítomný okamih. Veľmi držím palce!
Sviecka po sexe 😀to nepoznam. Mozno by to chcelo sviecku pred sexom na atmošku. Mali by ste sa snazit kazdy druhy den Alebo aspon den pred ovulkou. Idealne by ste sa nemali snažit splodit dieta ale sa jednoducho milovat . Viac sa sustredit na to co robite nie preco to robite. Nebrat to ako job ze ok teraz musime vyrobit kinderko. Ale brat to ako srandu ze si uzijete a Mozno z toho aj bude kinderko.
Ak ste naozaj obidvaja úplne OK a mate všetky vyšetrenia skus piť alchemilkovy caj do ovu raz denne ja som bývala v tedy viac vlhká, kyselinu listovú a po ovulacií sa snažte mat jemnejší sex aby sa babo dobre uhniezdilo skus si kúpiť gynex kvapky a po ovulke pit ananásový džús alebo ananás ako taký a to najdôležitejšie je psychika uvoľniť sa nemyslieť pri sexe nato ze chcem babo už sa to musí teraz podariť dobre sme to nacasovali??? ja som tiež otehotnela keď som nato úplne prestala myslieť viem ze je to ťažké ale mne príde ze tie spermose sú nejaký hanblivé 😂😂a keď na ne nemyslíš spravia to co majú 😂😅
Ja som brala femibion 1
Ostalo mi skoro celé balenie inofolicu ak by ste mali záujem... Mne doktorka kvôli pco kázala prejsť na inofolic premium takže užívam teraz ten
@janulik20 užíva sa 1 vrecúško 2x denne, teda ráno a večer... Odporúča sa aspoň 2mesiace no čítala som od veľa žien, ktoré otehotneli počas alebo po prvom balení. Ja ho užívam cca 3 roky kvôli PCO, vzhľadom na to že som nedávno prerušila liečbu hormónmi doktorka mi odporučila prejsť na inofolic premium.. Doteraz mi avšak inofolic pomohol
@bona69 môžete mi prosím napísať aký vitex? A ako to treba užívať? Ďakujem
@vierkainka ja som brala tento vkuse 3 mesiace bez prestávky, a na posledný deň brania som mala //
https://www.najlekaren.eu/kiwu-wuki-vitex-agnus...
@janulik20 aj moja rada znie...sory za výraz"vyser sa na to"na pár mesiacov...sexujte spolu preto, že chcete, nie preto, že idete splodiť dieťa...ži si život a užívaj si ho...tiež mi to pred časom prerástlo cez mozog až so mnou manžel odmietol byť, kým sa nespamätám...ovulačné testy ma stresovali, sledovanie výtoku tiež a myslím si, že som otehotnela vôbec nie vo vrchole ovulky, jednuducho sme si s mužom urobili pekný večer a užívali si jeden druhého...po dlhom čase ani raz myšlienka na dieťa(bola som si skoro istá, že už je po ovulke) čo asi zahralo rozhodujúcu úlohu...v ten mesiac som ostala tehu a to nám dr. povedali, že prirodzenou cestou jedine zázrakom...držim veľmi palčeky...PS: ja už teraz odratávam dni do pôrodu PS2: aj ty budeš, určite, hlava hore a čistá myseľ....to j teraz asi najviac
Asi 2-3 dni má vkuse boli maternica, až kŕče do nej dostávam. Niekedy sa mi z toho zatočí v hlave, keď mám ovulaciu tak vôbec nemám biele výtoky mám kúsok strach že môžem byt aj neplodná alebo ja neviem
Myslím si.. V dobrom... Že by ste sa mali dať viac psychicky do kľudu nestresovať sa nenamýšlať si uvoľniť sa a keď je problém, ako ste spomínali ísť ku doktorke a ona vám pomôže.. Z bolestí sa podľa mňa osobne nedá vyhodnotiť plodnosť ak som správne pochopila že z toho vyplýva váš strach... Mne keď diagnostikovali PCO a oznámili mi viacerí doktori že bábätko prirodzenou cestou asi nepôjde teraz už mi doktor povedal že budem musieť najlepšie riešiť abdukciu ovulácie tiež ma to psychicky veľmi zdeptalo no netreba sa vzdávať ja sa momentálne o bábo nesnažím ani ešte nemám no veľmi rada by som mala no som kľudnejšia keď viem na čom som a doktor mi povedal čo má zrejme čaká.. Toto by som odporúčala absolvovať aj ja vám len dúfam teda že vy budete zdravá! Podľa mňa budete o dosť kľudnejšia a bude vám ľahšie
@janulik20 určite...stres v tomto smere hrá veeeeeeeeeeeeeeeeeeľke negativum...mne sa podarilo otehotnieť počas home officu keď som bola doma a nie až v takom strese...pokoj, kľud...viem o čom hovorím, ver mi a tiež som nechcela počúvať tých, čo mi to radili a to boli sestry, čo mali po 2-3 deti a ja ani jedno
@paulisko nám povedali, že prirodzenou cestou jedine zázrakom- pre manželové výsledky...teraz ma ten zázrak kope a čakám, kedy sa rozhodne prísť na svet...aj stav ženy a muža sa môže meniť...hovorí sa niekedy o dočasnej neplodnosti...držím palčeky...veriaci hovoria že Bohu nič nie je nemožné a pre menej veriacich aj zázraky sa dejú a dejú sa...jeden taký mam pod srdcom
Ženy rozmýšľam nad alchemikovym čajom , pomôže mi na podporu otehotnenia?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
u akeho lekara boli tie prehliadky?