Čo môže znamenať slabé krvácanie po pohlavnom styku?

lucinka1500
10. júl 2019

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť. Asi pred mesiacom, pred menstruaciou som mala s partnerom styk a po styku som krvacala. Vcera opat a tiez mam pred menstruaciou. Moze to byt kvôli tomu? Mam inak aj myom, aj chodím cvicit treti mesiac do fitka pretoze mam trochu nadvahu. Tak som myslela ze aj kvoli tomu. Neviem, ale chystam sa v auguste k lekarovi som objednana. Tak sa uz bojim co mi povie, preto som napisala ci neviete poradit.. Dakujem

marynsuny
10. júl 2019

@lucinka1500 ked nemas pred menstruaciou a mate sex,tak nekrvacas?

nikoll29
10. júl 2019

Podla mna to bude sposobene tym myomon. Nepocitujes pri styku nejaku aj ked len slabulinku bolest?

ifava
10. júl 2019

@lucinka1500 vies co aj mne sa to stava ked mam dostat menzes a mame sex s partnerom tak hned zacnem krvacat a potom uz mam ms, normalne ako keby to spustil ten sex, asi ako sa uvolni maternica pocas styku.

lucinka1500
autor
10. júl 2019

@marynsuny stalo sa to iba dvakrat ale stale tak pred menzesm

lucinka1500
autor
10. júl 2019

@nikoll29 nepocitujem bolest

nikoll29
10. júl 2019

tak to potom bude nim, no trocha sa to tam poviri a je to. Ak nemas ziadne bolesti, tak sa podla mna nic vazneho nedeje. No treba si to nejak odsledovavat

marynsuny
10. júl 2019

@lucinka1500 to je ťažko povedať, čo to môže byť ...ak sa to nedeje po každom sexe, ale len pred menzesom, môže to byť odlúčenie z výstelky, vyvolanie menzesu...môže to byť spojené s myómom, ale závisí od toho o aký druh myómu ide...vyrastá smerom do dutiny maternice? potom to môže byť práve odtiaľ...ak ide ale smerom do dutiny brušnej tak ťažko...keby si krvácala po každom sexe môže to byť problém s krčkom maternice...ale predpokladám, že na pravidelné prehliadky si chodila...

lucinka1500
autor
10. júl 2019

Ano chodim pravidelne na kontroly. A ten myom je úplne malinky. Ja som nad tym rozmyslala ci to nie je aj tym cvicenim.. Pretoze predtym som necvicila nic a ci sa mi kvoli tomu nerozhadzali hormony.. Neviem no.. Ale v auguste som objednana na tom
kontrolu tak snad bude vsetko ok....

kellypiu
10. júl 2019

cvicenim to nebude urcite, ak sa to stava len pred ms je to tym 🙂

magic08
20. mar 2024

@lucinka1500 ahoj, mozem sa spytat, ako si vtedy dopadla? riesim rovnaky problem

lucinka1500
autor
20. mar 2024

@magic08 ahoj, tak som dopadla, že mi lekár odporučil Gynex kvapky na úpravu MS a hormónov, potom už som ani nechodila do fitka, lebo som mala rodinné problémy. Gynex pomohol, o necele dva roky som otehotnela a po pôrode musím povedať, že sa mi zlepšila pravidelnosť pri MS a aj myom sa mi zlepšil, takže super. Asi takto v skratke

magic08
20. mar 2024

@lucinka1500 takze vlastne hormonalny problem? prichadzalo by do uvahy asi aj u mna, mam 44 r. tazke mozno uz predprechodove obdobie,cyklus sa mi skracuje, a krvacanie predlzuje a teraz este aj toto sa mi deje.... dakujem, som zvedava co najde moj gyndos...

lucinka1500
autor
21. mar 2024

áno a to nedostatok progesterónu som mala v tom čase.. asi sa to upravilo, pretože už nemám také ťažkosti.. no držím palce aj tebe aby bolo všetko v poriadku 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre