Čo mi pomôže na ovuláciu?

6. jún 2020

Ahojte s mužom sa už dlhšie snažíme o bábo najskôr bol problém u neho ale našťastie už vdaka vitamínom a doplnkom stravy má dobré výsledky. Chcem sa však spýtať či by ste vedeli poradiť niečo čo by mi pomohlo k ovulácii. Beriem kyselinu listovú, ked som si robila náhodne ovu test 11 dní po začiatku menzesu vyšla mi slabá čiarka a potom každý další deň už žiadna čiarka. Pritom podľa návodu k ovu testu som podla dlžky môjho menzesu mala začať testovať až na 14ty deň, a to že som to skúsila už na 11ty bolo len kvôli takému môjm uvnútornému pocitu.

kiki68
6. jún 2020

Ja byt Tebou testujem jeden mesiac durch kazdy den vratane ms. Lebo ja som otehotnela hned den po skonceni ms. Ze ci sa nezadari takto mimo

janka_266
6. jún 2020

Aspoň prvý mesiac treba testovať hneď po skončení ms, aby sa vôbec zistila ovulacia, tiež som to tak robila.

rosalie1411
7. jún 2020

Môžeš merať hneď po MS ako píšu dievčatá.. A skus merať aj bazalnu teplotu každé ráno po zobudeni. Ta ti najlepšie ukáže ci ovulka prebehla alebo nie. Aj keď to zistíš až po nej.. 😊 A tiež môžeš začať piť alchemilkovy čaj. Pije sa od začiatku ms do ovulácie.. Ale ked nevieš, kedy ovulka bola, píla by som ju tak do 14dc.

erikalukanova
9. jún 2020

Baby prosím vás užívam už 3 týždne infolic combi lebo snažíme sa o babo a nemám vôbec ovulaciu takze to nejde ale dnes som si robila ovulačný test myslite si že to bude stačiť?

rosalie1411
9. jún 2020

@erikalukanova nie, toto ešte nie je pozitívny ovu test.. Testovacia čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná.. Takže testuj aj zajtra a ďalšie dni.. 😊

erikalukanova
9. jún 2020

@rosalie1411 a myslite si že budú silnejšie? Lebo snažíme sa o babo a nedarí sa nám a doktor mi dal lieky lebo vraj nemám ovulaciu

rosalie1411
9. jún 2020

@erikalukanova mali by silniet, ale spoľahlivejšie je merať bazalnu teplotu 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre