Čo mi pomôže na dozretie a uvoľnenie vajíčka?

ivusinecka026
6. aug 2020

Dobrý deň
Prosim Vás čo by pomohlo brat na dozretie a uvoľnenie vajíčok Ďakujem za skoré odpovede

nina004
6. aug 2020

@ivusinecka026 Inositol/Inofolic

ivusinecka026
autor
6. aug 2020

@nina004 a čo je lepšie inozitol alebo inofolic Ďakujem za odpoveď

denisamalickova
6. aug 2020

@ivusinecka026 mne Dr predpísal clostilbegyt

c_est_la_vie
6. aug 2020

@ivusinecka026 inofolic je liecivo, inozitol ucinna latka v nom. Mne vyrobil hyperstimulacny syndrom, ale o mesiac som otehotnela ;)

jaruska_12
6. aug 2020

@denisamalickova zabral ti?

nina004
6. aug 2020

@ivusinecka026 Brala som najprv Inofolic a potom som prešla na Inositol. Vždy keď som brala jedno či druhé ovu prišla. Mám pco,tak väčšinou prišla až na 25-30DC ,ale prišla každý mesiac. Inositol bol o dosť lacnejší. Ale fungovali na mňa oba prípravky

ivusinecka026
autor
6. aug 2020

@nina004 a prosím Vas môžete mi poslať foto ako to vyzerá inositol Ďakujem za odpoveď

nina004
6. aug 2020

@ivusinecka026 Ja som užívala tento 😉

denisamalickova
7. aug 2020

@jaruska_12 ani sama neviem, bola som v pondelok na folikulometriu a vajíčko malo 15mm. Ale ze to je len prvý mesiac, uvidime

lienka_9
8. aug 2020

@ivusinecka026 clostilbegyt + pregnyl

ivusinecka026
autor
8. aug 2020

@lienka_9 to bude asi len na predpis a po pregyle môžem mať tehotenský test pozitívny ale môže ho ovplyvniť pregnyl

lienka_9
8. aug 2020

@ivusinecka026 ano po pregnyle treba počkať 10 dní

ivusinecka026
autor
9. aug 2020

@lienka_9 mi sme boli 2krat na inseminacii ale neúspešne tak sa pytam že či sa dajú brat aj nejaké vitamíny na dozrievanie a uvoľnenie vajíčok Ďakujem za skorú odpoveď

lienka_9
9. aug 2020

@ivusinecka026 mne pomohli az tabletky, po nich som mala 20mm folikul a potom mi pichla ten pregnyl aby nastala ovulacia...vitaminy ako som uz písala mi nepomohli

ivusinecka026
autor
31. aug 2020

@c_est_la_vie Dobre ráno prosím Vás ktorý Vám zabral a môže to brat aj manzel Ďakujem za, skorú odpoveď

c_est_la_vie
1. sep 2020

@ivusinecka026 ja som brala inofolic. Výrobca robí i mužskú verziu, folandrol. Ale varujem, mne naozaj rozhádzal cyklus, mala som tehotenské príznaky, cyklus cez 60 dní. Ale po 1 biochemickom a 1 zamlcanom potrate moje telo nakoniec konečne vyprodukovalo kvalitné vajíčko a za mesiac sa nám narodi synček.

ivusinecka026
autor
1. sep 2020

@c_est_la_vie a čo ti pomohlo k otehotneniu brala si ho alebo si ho prestala užívať Ďakujem

c_est_la_vie
1. sep 2020

@ivusinecka026 ja som pomoct otehotniet nepotrebovala, len tie moje vajicka boli nekvalitne a tehotenstvo sa neudrzalo ( ja som 3 krat otehotnela na prvy sup, ale 2 krat potratila). Inofolic som brala a hned mesiac na to zdrave tehotenstvo, tak neviem ci nahoda alebo je ozaj zazracny 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre