Dobrý deň , strašne tuzime po bábätku ale mám veľmi nepravidelnú menštruáciu lepšie povedané mám ju len asi 4-5 krát do roka aby sme sa lepšie chápali. Chcem sa opýtať ak začnem brať inofolic aj alchimelkovy čaj a rôzne podobne “blbosti” otehotniem podľa vás ? Alebo čo by ste mi ešte poradili z lekárne bez receptu ? Ináč inofolic som brala pred rokom asi 5 mesiacov ale nepomohol vôbec v ničom. Strašne by som si prijala porodiť bábätko v roku 2020😔🙏🏻❤️🍀 čo pomohlo vam ? 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@evittam ale naozaj ? Ani ma to nenapadlo 😁 jasne že som bola ... veď práve gynekológ bol ten čo mi poradil a napísal inofolic. Ale ďakujem za radu 😔
@emi_emi159 A co partner ten jev poriadku? A ci podla nas otehotnies? No tazko povedať ci ti pomozu uvedené veci upraviť cyklus a ci ak je teda partner v poriadku trafíte aj plodne dni. Držím prsty.
@emi_emi159 ahoj, inofolic a alchemilka určite blbosti nie su🙂 Skús si pozrieť aj Gynex kvapky, su prírodné a kopec zienok si ich chvalilo. Som určite za pokus skúsiť si upraviť cyklus prirodnou cestou, a až potom ak by to nestačilo už sa zveriť do rúk lekárovi. Drzim Ti palce, dúfam, že 2020 bude Tvoj rok!🍀
@lelluska ďakujem veľmi pekne ❤️
@emi_emi159 a aky je dovod, ze mas tak nepravidlenu ms? Ja mam PCOS a pomohol mi inozitol (ten je v Inofolicu, ale ja som uzivala cisty)+kys.listova a pravidelne som cvicila hormonalnu jogu. Upravilo mi to ms, ale zase nemala som az tak extremne nepravidelnu ako ty, takze tazko povedat, co by ti mohlo pomoct.
@emi_emi159 mne velmi pomohla vcelia materska kasicka v tobolkach z lekarne ma ovela vyssiu koncentraciu ako ta v mede davala som 2-3x denne ako ma napadlo cez menses pauza potom znova.... Dr mi na zaklade horm.profilu povedal ze idem do prechodu a prirodzene tehu by bol viac ako zazrak k tomu som dala alchymelku a vit e a treti cyklus uz neprisiel tento tyzden rodim ☺
mne gyn dal Duphaston aby som mala pravidelny menzes
Ja mám nepravidelnu ms, s tým že mávam dlhe cykly. Môj lekár to hned začal riešiť, nakoľko mi povedal, že mam menšiu pravdepodobnosť otehotnieť oproti ženám ktoré majú dajme tomu do roka 11 ovulácii a ja len 7. Spravil mi hormonalny profil ktorý bol v poriadku, ja som pila alchemilku, davala som si femibion 1 a občas pred ovu inofolic a po 3mes snaženia som otehotnela. Skúsila by som na tvojom mieste iného lekára, lebo liečiť to inofolicom ... Držím palce ❤
Na spravidelnenie cyklu som mala kedysi aj Proveru. Pomohol mi ale inofolic a kys.listova
Neviem ako to mas s cyklom a kedy mas plodne dni. Ak ti doktor povedal ze je to v poriadku a otehotniet mozes a aj partner je ok,odporucala by som ti ovulacne testy nech idete na istotu. Mne sa podarilo s ovu testami otehotniet na prvykrat. Bez nich som si merala bazalnu teplotu a pocitala dni po menstruacii ale bolo to nepresne a nedarilo sa..ked test ukazal 2 ciarky (bliziace sa plodne dni) snazili sme sa viac a hla...o 9 mesiacov prisiel na svet syncek...moze sa ti to podarit ale nemusi...kazda zena je ina...no ako som pisala.my sme sli na istotu rano vecer 3 dni po sebe nech sa zvysi sanca a podarilo sa.mala som take ovu testy ako su aj tehotenske..ocikas palicku a ukazu sa ti bud 2 alebo 1 ciarka.drzim palce
@emi_emi159 mala som rovnaky problem, cykly od 60- 120 dni... podla gynekologa vsetko v poriadku, uzivala som predrokmi aj proveru pocas uzivania ok, po vysadeni som bola tam kde vzdy a hormony som do seba cpat cely zivot nechcela. Zacala som uzivat inofolic, gynex a od gs vitaminy pre zeny planujuce otehotnenie, nesilili sme to a otehotnela som ked sme to uz ani necakali 😊 o tri tyzdne mam termin porodu 😊 aby som nezabudla otehotnela som v 60 dnovom cykle 😊
@emi_emi159 ja som brala všetko na trhu... Nič nakoniec nám pomohol odborník zistilo sa ze ja som ôk ale priateľ má problém... Čiže sme podstúpili ivf....
@emi_emi159 mne pomohol presne inofolic, alchemilka plus meranie bazálnej teploty na zistenie plodných dni, cely život som mala nepravidelnú ms a do 2 mesiacov som bola akoby zázrakom tehotná..teraz tuzime po druhom bábätku, tiež si prajem porodiť alebo minimálne otehotnieť v 2020..
inofolic skúsiť môžeš brala som ale neviem či vôbec pomohol...ja som bola na folikulometrii čiže lekár zisťoval kedy bude ovulácia bola som tam len raz hneď mi povedal že cca o 3 dni a aj tak bolo a hneď sa malý podaril a to sme sa predtým snažili skoro 2 roky 🙂 tak držím palce 🙂
@emi_emi159 a brala si inofolic alebo inofolic combi? Skus ked tak inofolic combi a muzovi nasad folandrol nam tato kombinacia pomohla.
@emi_emi159 ahoj,ja som mala ms presne ako ty, pár krát do roka,bolo mi zistené tiež pcos a preto som brala hormonálnu antikoncepciu,a dr mi povedal, že keď chcem otehotnieť mám nasadiť kys.listovu ešte počas antiky,tu vysadiť a hneď v zápätí nasadiť inofolic, keď bude ovulácia istá,a ani som v to nedufala a aj v ten mesiac som hneď otehotnela.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emi_emi159 Co takto navštíviť odborníkov a riesit s nimi.