Čo mám robiť? Kúpania počas potencionálneho 1.trimestra

janii12345
1. aug 2018

snažíme sa s manželom O dieťa a chceme sa ísť kúpať so synčekom V nedeľu lenže neviem či niesom tehotná minulý mesiac nám to nevyšlo a neviem či sa mi oplatí robiť test keď kramy mám dostať až vo štvrtok čo mám robiť mám sa ísť kúpať alebo radšej nie ďakujem

barboritta
1. aug 2018

@janii12345 jasne ze chodte.pripadne ak sa bojis infekcie,daj si tampon.neupinaj sa tak na to ze to hned vyjde.zi

vamajka
1. aug 2018

@janii12345 urcite by som sa nesla kupat a riskovat infekciu pre 1 den zabavy potom lutovat

pribinak
1. aug 2018

Normalne sa chod kúpať, ved tehotné bezne chodia na kupka, ci jazera. Tehotenstvo nie je choroba.
Ja som chodila na kupko a nic som nechytila.

gir
1. aug 2018

Aj ja som chodila a nevedela som že som tehotná. Dokonca som aj v termálnom bazéne bola. Stále na kúpalisku používam tampón. Neboj sa, bábo príde presne v tom najvhodnejšom čase 💕

annamari4
1. aug 2018

@janii12345 kúp si probioticke tampóny,ja som bola pred dvoma rokmi v prvom trimestri tak som si ich kúpila keď som sa išla kúpať,a v pohode

beky1813
1. aug 2018

Radsej nie

deti95060810
1. aug 2018

jasné že by som išla...čím viac sa budeš šetriť tým horšie....ja som chodila aj ako tehotná plávať a na bicykli som chodila pri každom tehu až takmer do pôrodu....

asia83
2. aug 2018

@janii12345 Keď je zárodok zdravý, nevadí mu nič, prežije a rastie. Choďte kľudne.

ujaju
2. aug 2018

Ak sa cítiš dobre, tak kľudne choď. Nemáš prečo teraz len vysedávať doma a čakať, čo a ako bude. Je vonku teplo pekne, isto aj tebe takýto oddych prospeje 🙂

dada_99
2. aug 2018

@janii12345 taktiez by som na tvojom mieste isla... a ked sa bojis, tak sa fakt poisti tym, ze si daj tampon ako ti tu aj ine baby poradili... ale osobne si myslim, ze ked aj si, tak v prvych mesiacoch by nemalo vadit kupalisko...

janii12345
autor
2. aug 2018

Som vám vďačná za rady asi pôjdem nemávam problémy z mykózamy ani kvasinkami a chcem ísť hlavne kvôli synovi nikde nejdeme na dovolenku tak nech si užije aspoň bazén ďakujem

bibijenny
2. aug 2018

Ja som sa tiež bola kúpať so synovcom ... ešte som nevedela že som tehotná a malinký sa udržal 🙂 Je zdravý

katren
2. aug 2018

@janii12345 kludne chod, ak sa bojis, kup si v lekarni tampon 😉 su take speci na kupanie...

halci
2. aug 2018

@janii12345 ja som na uplnom zaciatku tehotenstva (este som o nom netusila) robila narocnu vysokohorsku turistiku cize myslim ze kupanie je ok.. pokial mas otehotniet, tak otehotnies a nic tomu nezabrani.

paladia
4. aug 2018

@janii12345 lekari vravia,ze kym zena nema potvrdene tehotenstvo,ma sa spravat normalne,akoby nebola tehotna. Vsetko ostatne je na skodu. Ja som chodila na kupko v zaciatkoch. Len treba dodrzat hygienu, poriadne sa umyt po bazene. A vsetko bude ok 😉

janamexico
4. aug 2018

Ja so. Sa tiez kupala aj v jazere aj v bazene bez probleov kupila som si tampony v lekarne speci na tehu a bolo len si ich vymienaj 😀

janamexico
4. aug 2018

Ja som dokoca v 4 mesiaci vyliezla 264 schodou a chodila na turistiku kupala a mala vydrzala ziade problemi neboli

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre