Ahojte, mam taku otázočku, pre tie ktoré meriate BT. Co by mohlo zvysovat bt? Mala by prísť MS ale nikde.. teplota sa drží hore .
@nafka0483 test negativny🙂
A kolko dni po ovulacii si?
@nafka0483 nebola zrejme ovulacia
Mne zvysilo raz vecerne pivo (konkretne cca 4) 😂 ale ak ti teplota neskace, ale drzi sa pekne v rovine, tak asi len nie je este MS "za rohom".
Ak nebola, tak este moze prist alebo bude anovulacny cyklus. Mozes pridat graf? Ktory den cyklu si a ake dlhe cykly mavas?
Z grafu ti lepsie poradime.
No problém s meraním bazálnej teploty, je že ju môže zvýšiť fakt skoro všetko, aj ako písala babovka, že jej pivo zvýšilo a podobne, niektorým ženám ju zvyšuje aj nejaké konkrétne jedlo, zlá nálada a podobne. Ale podľa mňa v tomto prípade to bude tým, že sa chystá prísť ms už čoskoro. Normálne mávaš nepravidelný cyklus?
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/ - tu sa tomu venuju viac nez dost 🙂)
Mne BT zvysuje alkohol 😃🙈, .
Pred MS teplota zvycajne vzdy klesne, ak neklesne v planovany cas ms - znacit to moze tehotenstvo..
negativny test este nic neznamena / resp zalezi ktory den testujes...
@nafka0483 tu je graf 🙂 u mna ťažko povedať, raz mam cyklus 60 dnovy , 40, 28 , fakt každý mesiac ináč 😪
@anne_mary2 alkohol nepijem vobec 😁
A ako mozes povedat ze ovulacia nebola, ked ti tam chyba plno dni? Ovulacia v tom case mohla byt a s velkou pravdepodobnostou bola kedze replota potom takto stupla. Len si este malo dni po ovulacii mozno. Meraj dalej a cakaj - ak hola ovu tak posunuta, tak je este skoro na test aj na menstruaciu ;)
A mas tam P - beries progesteron? Ten zvysuje teplotu. Len neviem podla coho bol nasadeny, dava sa az po ovulacii.
Snazis sa otehotniet?
@nafka0483 progesteron mam brat po ovu , ale kedze nebola dala som si progesteron tak ako doktorka aj povedala .. po 10 dňoch sa vysadi a ma prísť MS. Doteraz vždy som tak mala po vysadení najneskôr do 3 dňa. Progesteron blokuje ovulaciu, takže ťažko povedať ci bola.. keď sa doberie 10 dni progesteron, teplota ma ist dole do par dni..A nasleduje ms ale mne sa drží hore a ms nikde. Bola som na sone včera a doktorka videla nejakú tekutinu ,ale nevedela povedať konkrétne aká. Áno snažíme sa o babo, len tým ze nemám ani ovu a ani ms, preto ho beriem.. mne ani clostil nejako nepomohol.. brala som ho 3x a z toho 1 bola ovu
Aha, rozumiem. No mohol ti zblbnut cyklus, asi teraz neostava nic ine len cakat. Ked klesne progesteron, tak klesne aj bazalna teplota a to znamena ze pride menstruacia. Ale kedze as take rozne dlhe cykly a aj anovulacne, tak tazko povedat.
Pockaj par dni, uvdis ako sa to bude vyvijat a potom zas k lekarke, nech pozrie a povie co dalej.
Drzim palce.
Pravdepodobne ti progesteron zablokoval ovulaciu a ta prisla az ked si ho vysadila. Stalo sa mi to iste 2krat.
@marticka85po aj také sa moze stat ?😳😳
Veru, moze
@nafka0483 tak teda budem čakať, aj ked doktorka povedala ze ked do piatku nedostanem mam prist na vyvolavacku.. ale tak počkám si. Nechcem už ďalšie hormony do tela 😔
Tiez by som pockala,lebo len zblbnes telo.nechaj ho nech tvoj vlastny progesteron klesne a pride aj menstruacia. Pokial nepride po cca.14dnoch od zvysenia bazalky,by som sla na tu vyvolavacku. Ale myslim.ze pride. Neboj 😊
@marticka85po ved presne , tak aj urobím. Pockam, uz mam dosť zblbnute hormony. Ďakujem 😊
tak nemohlo by to predsa len byt tehotenstvo?
Aky dlhy mavas cyklus?
@anne_mary2 neviem😏 test biely , pravze mavam nepravidelný cyklus , ale vzdy ked si dám progesteron a vysadim ho , príde na 100000% ms , a teraz nič, ani len teplota neklesa ako pred ms 🥴
Pozri, ak nahodou bola ovulacia po vysadeni progesteronu na ten 28./29. den, tak by si bola este len nejakych 7 dni po. Ak ste mali v tom case styk, tak stale tu je moznost, ze si tehotna.
A v pripade, ze nie si, ale ovulacia vtedy naozaj bola, tak si 7DPO, cize stale malo na to, aby prisla menstruacia. Cakala by som a o nejakych 5-7 dni skusila test.
@nafka0483 pre mna taka zahada , keďže ani ovulaciu nemavam moc . Som mesiac po vysadení Clostilu.
To čakanie ma stresuje🤭ale ďakujem🙂 nič iné ako cakat teda mi neostáva. Mala som dnes ísť na vyvolavacku, ale určite nejdem
Asi by som skusila cakat - telo moze byt aj zblbnute z hormonov, takze by som mu dala oddych, nech sa to znormalizuje, teplotu by som merala dalej, nech vidim ako sa to vyvija.
Drzim palce nech sa to da do poriadku 🙂 a idealne, nech to predsalen je tehotenstvo ;)
@nafka0483 ďakujem pekne 😊 budem merat ďalej jasne. Som velmi zvedava na koniec tohto cyklu😃
Daj potom vediet ako to dopadlo 🙂
@nafka0483 áno dám 🙃🙃
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tehotenstvo ;)