Zdravim konici,
snazime sa o babetko uz vyse roka a nedari sa. Problem je,ze chodim na tyzdnovky mimo milej a tazko je sa trafit do ovulacie. Vidime sa iba cez vikendy.Tak chceme kupit test ovulacie. Viem,ze je to nejaky mikroskop, co zo slin vie urcit, ci zena ovuluje. Ma s tym niekto skusenost?
Dalsia otazka moze byt onanovanie pred aktom problem? Proste ked den pred sulozou som mohol masturbovat a nemusim mat dostatok spermii na oplodenie?Vdaka za kazdu radu.
Pekny den, Andy
Otazka za sto bodov 😂😂😂😂 ako sa da zo slin zistit ovulacia?
@beky1813
@marlenka222 ten mikroskop existuje, stoji okolo 25 eur 🙂
@beky1813 asi tak ako mat a nemat dostatok spermii na oplodnenie. Vcera t u 13 rocna riesila prvy sex, lebo ho fakt strasne miluje a je to tazke bez sexu :D a dnes toto
@marlenka222 a čo si po ňom tak vybehla??🙂tak je uvedomelý a zaujíma sa o to.vzdy lepšie ako chlap, ktorého nic nezaujíma.
@andy220 ten mikroskop je už zastaraný ja som ho mala a nikdy som tam nič nevidela teraz už sú testy.Moze byt, že si zrovna preč, keď ovuluje ťažko sa trafiť, keď si cez týždeň preč.
Ak si chces byť istý chod na spermiogram k urologovi a žena aspoň na bežnú prehliadku či nemá cysty endometriozu polycysticke vaječníky a pod...po roku už by sa malo pátrať po príčine.
Tvoja masturbácia s tým nič nemá spoločne ani deň predtym
@joulin a bezne ho zeny riesia radsej ako test. Aj tehotenstvo sa da zistit z kadecoho a predsa kazda normalna nepracujuca ako lekarka ci chemicky laborant kupi jednoduchsi a lacnejsi test
:-X ovulka zo slin..snad viete ktoru dierku pouzit... fuj hnusna som
Ale sak ked si zdravy tak by tam toho genetickeho materialu za den malo byt viac ako dost ;)
Končím jedna múdrejšia ako druha😋
@eliska13 Co som vybehla? Predsav si seba v rovnakej situacii chlap sa ti ondi kazdy tyzden sam a ty mas stres z toho ze si asi nejaka vadna lebo nemas ovu. Pritom on nemoze vydrzat 1 den a ty musis riesit testy a neviem co aby sa poriesilo ci vobec mat deti mozes zatial co on si so sebou uziva. Je to cudne iba mne, vidim iba ja egoistu co by zenu najradsej poslal lebo chyba je v nej?
@marlenka222 furt lepsie ze sa "ondi" sam jak s inou..preco by si clovek na tyzdnovke nemohol ulavit..ved on neriesi ci sa aj ona sama ne"ondi"
Mozno sa "ondia" spolu cez telefon ;)
Ta ked si glupy a musis si to urobit este aj sam, tak deti mat nebudete, sex ma byt nejak obdva dni aby tych spermii bolo dost, ked ich pustis miesto pipky do vreckovky tak moze plut bidnca aj na mikroskop aj tebe na vies co... chapes takto polopate?
To čo toto?
@marlenka222 pisem, ze existuje. Netreba sa kvoli tomu vysmievat.
@andy220 Na oplodnenie vajicka staci jedna spermia. Čize masturbovať mozes kolko len chces. Ak sa vam uz rok nedarí tak smer odbornici. My sme si "vrzli" raz za dva a pol mesiaca a uz ma dcerka 4roky.😉
@beky1813 Ten "mikroskop" poznam -vyzera to ako rúž a mala som ho-pekna sprostost ale aspoň sme sa s kamoskou zabavili.😉
Diky za kazdy plodny prispevok. Ale nad niektorymi sa mi kruti hlava.Vsak je to normalne,ze zdravy chlap si ulavi. Pytal som sa vseobecne ci neni toto problem a radsej pred plodenim babetka treba abstinovat?No myslel som,ze ten test zo slin je lepsi, ale zda sa,ze je to zastarala vec. Ano zdravujem sa zdravo vela vitaminov, zeleniny, nefajcim nepijem, tam neni problem. Problem je sa trafit a partnerka mala problem, nepravidelny menzes, potom spontanne krvacania, tak gynekolog nasadil hormonalnu liecbu. Vdaka, vsetkym, pekny den, andy
@joulin ja som ho mala pred vyse 6 rokmi
ovulacny mikroskop mi pomohol urcit ovulaciu na prvykrat, co mi bezne testy neukazali normalne niekolko mesiacov. funguje na tom principe, ze pocas ovulacie mas v slinach viac estrogenu, co sposobi, ze sliny maju inu strukturu. otehotnela som prvy mesiac jeho pouzivania.
@andy220 ak ste spolu len cez vikendy, tak je normalne, ze este po roku nie je tehotna.
mozete si pomoct tymto:
uzivaj ace selezin, vyborny a lacny pripravok prospesny pre spermie.
partnerka nech pije v prvej polovici cyklu (od prveho dna ms), kazdy den 2dcl 100% dzusu z ruzoveho grepu. ten podporuje vaginalne prostredie pre spermie, cize spermie dlhsie preziju, co je vo vasom pripade dolezite.
co sa tyka masturbacie- jej castost ma minimalny vply, to vobec nemusis riesis.
co sa tyka ovulacneho mikroskopu zo slin, blbost, vyhodene peniaze. vobec ovulaciu nerieste, proste sexujte, kedy sa da a idealne tak, aby to skoncilo jej orgazmom po Tvojom, to tiez napomaha oplodeniu.
@andy220 mikroskop nepoznám, ja som skúšala ovulačné testy, ale za mňa nie..i keď som ovuláciu mala test mi nikdy nevyšiel pozitívny...
Ak máš nejaké obavy choďte obaja k lekárovi...ty na spermiogram a žena ku gynekologovi... inak počas snaženia sa by ste mali mať sex každý druhý prip.treti deň.. ..cize ak vieš, že druhý deň bude sex snaž sa deň pred abstinovat...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test ovulacie je mikroskop? Podla mna test je test. Taka biela palicka ktoru zena zvycajne ocika a podla reakcie moca zisti ci ovuluje alebo nie. A to cely rok co sa snazite riesis sam seba najskor a potom az zenu? Akoze chces ty vobec nieco riesit? Alebo je to chyba iba zeny lebo zena neovuluje zatial co ty si cely rok predtym ako mas prist domov ulavis? A potom riesis oh joj no nejde nam rok uz splodit potomka? Inak si normalny?