Ahojte..Chcem sa spytat..Mam PCOS..a predpisala mi dr Clostilbegyt+Inofolic..Či vám to pomohlo k otehotneniu..Ďakujem za odpovede
@simbatko ahoj ja som to uživala a nepomohlo.
Ja ho teraz testujem druhykrat, pred asi rokom som ho brala a nic, trosku predlzil cyklus aj mne. Inak nepomohlo by predist rozhadzaniu cyklu, keby sa uzival len od 1 dc po ovulaciu? ved po ovu uz naco potom?
Mne nie.
Aj mne povedala lekár že mám brať inofolic, neviem či mám do toho ísť
Mne pomohol Progesterón, mala som cyklus aj 50dni niekedy, na prvý šup sme otehotneli, aj keď žiaľ tehotenstvo nedopadlo dobre, momentálne prebieha potrat. Uvidím či mi Dr ešte odporučí Progesterón, ale mne to naozaj pomohlo, 3/4 roka nič a pri prvom mesiaci užívania hneď //.
@simbatko no mne zatial nic :D v juni to bude 2 roky. Beriem D-cko 1000, E, Selen, Zinok, Multivitamin komplexny, Omega 3-6-9, Inositol aktualne, kyselinu listovu, brala som aj cca 3 mesiace bromelin, alchemilkovy caj 2 roky (teraz mam pauzu), rozne ine bylinkove caje. Vsetko mam ukazkove, aj manzel, pricina nezistena... idiopaticka sterilita. Teraz chodim zase na folikulometriu, kazdy mesiac dufam,..
@kurtik83 na 15 deň cyklu, desať dní večer som ich orálne uzivala. Začala som vo februári, po desiatich dňoch by do troch dní mala prísť MS, prišla mi na 10.den užívania, celý ten mesiac mi bolo zle. V marci som zase na 15.den cyklu brala, zobrala som, päť dní nechodila MS, testy pozitívne. Bola som o týždeň pri Dr. Ktovie či som nemala celý ten čas brat progesterón, to mi dr nepovedala, možno by som zabránila MA. Ale faktom je že mi to zlepšilo cyklus na prvý krát a na prvý krát sa podarilo. 🙂 Uvidím čo bude teraz keď budeme znovu skúšať. Pri prvom som mala tiež problém otehotniet, rok sme sa snažili, osem mesiacov som brala Duphaston. Podarilo sa, ale cyklus mi to nespravilo aj tak. Teraz sme šli prirodnejsou cestou. Žiaľ teraz bez šťastného konca.
Ja som brala títo kombinaciu 3 mesiace a nič...
@deean Ahoj. Chcem vlastne len pozdravit, lebo ked citam tvoju odpoved, tak ako cez kopirak. Akurat, ze u nas to bude cez leto 3 roky. Sedi zoznam vitaminov, bylinky, 28 dnovy cyklus a zdravotny stav na jednotku. Zdravo jeme, sportujeme, ze mi je z toho tiez do placu :( Aktualne už premyslam nad IUI.
@joulu Ahoj, veru je nas viac rovnako "postihnutych"... mne je z toho smutno vacsinou, niekedy sa z toho az smejem, ze kolke otehotneju ani nevedia ako a kolk sa my trapime... teda hlavne ja. Muz to berie tak, ze by bolo super keby uz dieta bolo, ale ak bude neskor, nevadi. On je este mlady kaper :D teraz som brala po vyse roku nositol, dala som si len do 15 dc, ale otras aky cyklus mam, stale bolesti v podbrusku, asi sa mi posunula ovu na 20 dc aj ked folikulometria potvrdila z praveho ovu uz na 14 dc, nevyznam sa v mojom tele, aktualne mi meska 3 dni, ale uz citim, ze sa mi rozbieha... dalsi premarneny mesiac :( drzim palce, aby vam to cim skor vyslo - aj ked cez IUI, akokolvek, len nech uz mas deti 🙂
@deean je to dilema. Na jednej strane sa odporuca vypustit, na druhej strane musime pre to nieco robit -aspon prikupit vitaminy, lebo mame pocit, ze stracame cas. Ked som dorobila posledne vysetrenia, tak som opat po pol roku zacala chodit na folikulometriu. Mne akosi nefunguju ovu testy, aj ked mi dr. tvrdi, ze ovu mam.
My s muzom sme rovnaky rocnik, ale jeho pristup je racionalnejsi. Ja som v stave hladania radosti z momentalnej situacie, co sa mi prelina so stavmi zufania.
Ja tiez drzim palce, nech sa cyklus napravi a nech sa da opat pekne "citat". A nech sa tento rok presunieme z kategorie snaziacich do dalsieho stadia 🙂
Ja som po polroku snazenia dostala inofolic viac menej na upravenie cyklu a velmi bolestivu menstruaciu - uz to bolo tak ze este jeden dva cykly a otvoria ma s podozrenim na endometriozu. A bac za mesiac uzivania som ostala tehotna... takze ja mam pocit ze nam pomohol🙏🏼 Plus uzivala som vitamin D. To poradil kamarat gynekolog.
@margaretkava super, niekomu to mozno pomoze 🙂 ja mam pocit, ze mam u neho len x-dni bolesti a predlzeny cyklus.
D-cko beriem asi rok kazdy den :D teraz som si kupila take kvapkacie v oleji, tusim Devit forte sa to vola.
@joulu ano amozrejme, chodit po doktoroch ako na klavir, ale nemysli na tooo, to preto sa vam nedari... :D je mi z toho fakt zle.
Ahojte, ja som mala cystu na vajecniku, uzivala som 3 mesiace Indonal - cysta zmizla. Hned po tom som nasadila Inofolic a ostala som hned tehu, ja tomu verim 🙂
Baby drzim vam palce aj sebe my sa uz 2,5r snazime a nic a teraz otehotnela mi kamaratka a ze tiez brala vitamin D a snazili sa 2r
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simbatko Ahoj JA beriem inofolic mesiac a momentalne mi MS meska 7 dni ale test negativny, Co som Citala Tak ten inofolic Vie rozhadzat cyklus Tak zrejme mi to len rozhadze cyklus AK mam test negativny. 🙁