Clostilbegyt - snaženie

niki566
28. dec 2023

Zdravím vás mám otázočku na ženy co brali clostyl lebo všade som sa dočítala že po clostyle pocas ovulky mali bolesti vajecnikou . Ze to stimuluje vaječníky no ja som brala jeden cyklus od 2dc dve tabletky . A dnes som 17dc žiadna bolest ani plodny hlien nemám. Pritom predošlé mesiace som mala veľa plodneho hlienu teraz nič. Ako by som žiadne lieky ani nebrala . Mala ste to niektorá takto a napriek tomu ste otehotneli ďakujem krásne za odpovede

ninka99865
28. dec 2023

@niki566 nemala som ovulacne bolesti ani hlien ani raz..

niki566
autor
28. dec 2023

@ninka99865 aha a pomohol vám teda clostyl ?

anjelicek26
28. dec 2023

To ti dali 2 tabletky clostylu a nerobili sono? Nevies,ci Si ovulovala? Nepichli injekciu? Clostyl robi menej plodneho hlienu,to je pravda,ale s toho nevycitas nic..

niki566
autor
28. dec 2023

@anjelicek26 nie nič doktor mi ich iba predpísal a to je všetko vlastne všetko som sa dozvedela tu na koniku o tom lieku a vedľajších účinkoch . Lenže som nevedela ani to ze robí menej plodneho hlienu zato som sa čudovala keďže predošlé cykly som Ho mávala hojne ale to bez liekov

gejb
28. dec 2023

@anjelicek26 bohužiaľ, veľa doktorov to tak robí...naordinuju tabletky a dovidenia, žiadne kontroly...tiež moja skúsenosť.

anjelicek26
28. dec 2023

@gejb to je ale strasne taky pristup ;( Pri dvoch tabletkach aj 3-4 folikuly v pohode, ja som mala pri jednej tri 😏Tak sme ten cyklus vynechali. O tom,ze folikuly vedia byt prerastene bez vyvolavacky a spravit sa cysty ani nehovorim...

niki566
autor
28. dec 2023

@anjelicek26 a mali ste aj nejaké priznaky vtedy že vás boleli vaječníky alebo podrusko ? Pretože mne nič nieje vôbec a teraz neviem vôbec načom som a dosť sa bojím tej cysty

anjelicek26
28. dec 2023

@niki566 Tak ano ovulaciu som pocitovala az az a ten cyklus,kde nebola vyvolavacka,boli aj dve velke cysty, ten treti asi praskol prirodzene...otehotnela som az rok na to a bez stimulky.. ale to je dlha story ..

niki566
autor
28. dec 2023

@anjelicek26 no my sa snazime 13 mesiacou o babatko a väčšina báb píše ze mali počas ovu silne bolesti už po jednej tabletke clostylu a ja som brala dve a stále nič. Tak neviem teraz Ci to to dobre alebo nie

anjelicek26
28. dec 2023

@niki566 Tak bez ultrazvuku TI to bohuzial uz nikto nepovie. Drzim palce,nech to aj Tak dobre dopadne.

mariavalacsai
28. dec 2023

Ja som brala 2 tabletky, mala som 1 dom.folikul-bolo sledovane ultrazvukom. Nedostala som injekciu, podla doktorky nebolo treba. Ano citila som ovuláciu,pichanie pár hodin cca..a ano aj som ostala tehotna 😊 ale ozaj nechapem ako mozu dat closty bez folikulometrii, mozes mat kludne z toho cisty

niki566
autor
28. dec 2023

@mariavalacsai no dúfam že nie ale čítala som ze väčšina žien bola sledovaná pri tomto lieku ale tak hádam nie . A ďakujem za odpoveď

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre