Ahojte máte skúsenosť s liekmi clostilbegyt? Doktorka mi spomínala po poslednom vyšetrení vaječníkov, že jej mám zavolať keď dostanem MS a predpise mi tieto lieky. Riešili sme u nej ovulaciu, brala mi krv na hormonálny profil a podľa vyšetrení všetko v poriadku len že vajíčka mám trošku menšie. Že by mi na to dala toto . Čítala som že je to na dozrievanie vajíčok. Akú máte vy skúsenosť s týmto liekom?
Fungovat funguje, ale mysli na to, ze je tam kopa vedlajsich ucinkov...vajecniky su naliate, bolestive, sex pocas ovu nie moc prijemny. Stielka maternice vplyvom tychto hormonov nizsia - teda ano kvalitnejsie vacsie vajicka - ale mensia sanca, ze sa uhniezdia. Riziko dvojiciek alebo trojiciek u normalne ovulujucich zien, ono dozrie casto viac folikulov. No a v neposlednej rade rapidne zvysene riziko rakoviny vajecnikov touto stimulaocu, preto sa moze brat 2x za zivot (2x3 mesiace s velkym rozostupom)
@anjelicek26 fuuu tak to si ma nepotešila teraz 😒 že až takto môžu narobiť zle. Neviem ale čo iné by mi mohlo pomôcť na môj ,,problém,, užívam aj gynex kvapky a inofolic ale aj napriek tomu som mala na vyšetrení tie vajíčka menšie vraj by bolo lepšie keby sú väčšie . Inak všetko Ok
@lucy3080 otazka je, kolko mate casu... existuje "pimp my eggs" kura, podla mna velmi dobre vysledky. Skus najprv tri mesiace to a ak sa vajicka nezlepsia - mate stale moznost ist do toho clostilu...
@lucy3080 ja som uzivala 3x clostyl,u mna ziadne vedlajsie ucinky.vsetko ok,ovulacia prebehla krasne na 14dc,bez bolesti..az po clostyle dozreli vajicka...a dnes som si naasla vytuzene //na teste..takze za mna tak..🙂
Keď začneš užívať clostyl gynex a ostatné bylinky vysad. A čo sa týka vedľajších účinkov tak ja som nemala nič, iba som sa fajne vyhadzala na tvári 🙄
@zuzanaa2010 to je krásne , gratulujem ❤️ koľko si ho užívala ?
@lucy3080 mne ho dr predpisal pred 2 rokmi, vtedy som o clostile poriadne ani nevedela, posluchala som doktora.vlastne folikuly dovtedy som mala podla pozorovania dobre.v prvom cykle narastli dva velke folikuly, v dalsom cykle nic. potvrdili sa ale ine gyn problemy, tak sme v clostile uz nepokracovali.
@lucy3080 zacala som v maji,potom jun a potom pauza a teraz treti cyklus..zacala som na jednej tabletke a najprv narastol 1 folikul a teraz dve tabletky a narastli 2 folikuly..
@lucy3080 ja mám s ním len najlepšie skúsenosti.. zabral na 1x a žiadne vedľajšie príznaky som nemala a bolesti už vôbec nie..
@veronika3110 užívali ste k tomu aj nejaké vitamíny, prípadne brali ste progesteron?
@tink119 Progesterone áno, ale to som brala dlhodobo.. vitamíny žiadne
@veronika3110 a môžem sa ešte spýtať od ktorého dňa ste brali progesteron? ďakujem pekne
@lucy3080 mne osobne velmi nepomohol, brala som ho tusim 3 cykly a vzdy mi folikuly narastli mozno o 1mm viac, ale nikdy nie dostatocne aa ziaden dominantny (max som sa dostala tusim na nejakych 12mm). Ale zato o jeden cyklus neskor mi "prirodzene" narastol dominantny na 22mm, tak neviem, ci to bola nahoda alebo predsalen nejak ten liek to tam regeneroval alebo co (mam PCOs a anovulacne cykly). Vtedy sa nam otehotniet aj tak nepodarilo a mali sme planovane IVF na buduci rok, ale cca pol roka na to som otehotnela prirodzene bez doplnkov priamo urcenych na toto... Netusime co sa stalo 🙂
@tink119 od 17-25
@tink119 hlavne nasadiť až po ovulácii
Abojte stalo sa vam pri clostile niektorej ze nezabral ze co dalej ????mala som 2 tabletky denne a na 12 dc sono a ziadenn folikul vsetko len male....doktorka to hned zavrhla ze nepomaha ani nedala ziadne dalse sono nic...mam pco a mavam ovulaciu len niekedy a aj to neskor aj na 30 dc a taak....je sanca zeby dorastol nejaky folikul este tento cyklus alebo nie??? .. pri prvej dcere som brala 3 tabletky denne..ale mala som ineho gynekologa ten robil sono viackrat a mavala som aaz na ten 20 az 26 dc vzdy tam nasiel nejaky co bol troska vacsi a sledoval ho tato doktorka ma hned na na 12 dc odpinkala ze tam nic neni.
@dena12345678910 ahoj , ja som na clostyl vôbec nereagovala ten my dávala moja gyn…potom ako sme začali chodiť do CAR som im to tam spomenula tak mi namiesto neho predpísali Letrozol berie sa rovnako 3-7DC jedna ráno a jedna večer a narástol mi krásny 20mm folikul už na 12DC … kľudne mi napis súkromnú správu ak máš ešte nejaké otázky 🙂 a tiež mám PCOS
@tina121212 ja mam 2 krabicky co som.uz nevyuzila
@tina121212 zdravím, nie bohužiaľ . Neskôr som musela prejsť aj tak na iný liek letrozol, keďže clostil u mňa nezabral
Ahojte, ja som brala Closstilbegit. Žiadne vedľajšie účinky, zabral na prvýkrát, máme doma 13 mesačné dvojičky. Všetko je OK. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hned po prvom nasadeni bol folikul ukazkovy aj ovulacia... bohuzial nebol doma muz zrovna tak z toho nic nebolo ale ozaj funguje.