Ahojte prosím Vás o všetky Vaše skúsenosti s Clostylbegitom. Ďakujem
@dadka1234554321 strasne mi z neho vypadali vlasy
Predpisovali mi ho v centre asi rok, najskôr po 1 tablete...hrozne ma boleli vaječníky, trvalo sa mi aj zhoršil zrak na jednom oku, bolo mi tazko, cvičiť alebo čo bolo nemysliteľné, ale aj tak nezabralo, potom som brala po 2 tabletach, zase nič, ďalej po 3, a aj tak folikuly boli príliš malé, o ďalšie 2 dni na kontrole už nebol žiadny dominantný....no celé zle, až po roku trápenia dospeli k tomu, aby som šla teda na umele
@dadka1234554321 Nikdy viac!!! Zhorsil sa mi zrak na cca dva tyzdne som videla rozmazane
@dadka1234554321 Ja mám pozitívne skúsenosti podarilo sa nám otehotnieť hneď na 1x a mali sme 2 folikuly a čakáme dvojičky 😊 vedľajšie účinky som nemala žiadne akurát po pichnuti ovitrelle som mala pri ovulácii bolesti dosť silne podobne menštruačným ale to bolo v rámci v ovulácie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dadka1234554321 brala som ho v 2 cykloch po sebe, v prvom cykle 2 dominantne folikuly,pichla som si ovitrelle,neotehotnela som,ale ja mam.problem.aj.s vyskou sliznice.
hned v dalsom cykle som ho brala zas,folikul ziadny,potom mi ho uz nedali,bolo to zbytocne,zla sliznica