Chcela by som sa opýtať , či máte skúsenosti s tymto liekom ! Mám zvýšený prolaktín , kedže som potratila a už pol roka sa nedari tak si myslím ze nemam ovulácii . A tento liek napomáha k ovulácii ! Kamarátka brala tento liek a jej sa podarili dvojičky ale mne bude stačit aj jedno len nech sa podari . Za kazde rady budem rada
@veronikaszabova ano vsak pod sledovanim gynekologa , ovulaciu nemám kazdý mesiac kedže mi to povedal gynekológ ...
Moj gynekolog mi nasadil tento liek a za par mesiacov som bola tehotna, takze mne ponohol....
Ja som s ním otehotnela dvakrát na prvý mesiac používania. Vedľajšie účinky som nemala žiadne. Od dobratia poslednej tabletky som chodila každé 3dni na folikulometriu, aby videl ako rastu vajíčka. Keď boli dostatočne veľké dala som si pichnúť pregnyl, aby som presne vedela kedy mám ovulaciu
U mňa zabral hneď prvý mesiac
@andula155 mne pomohol na druhý krát 😊
baby, prosim , mozem mat ovu aj neskor napriek tomu , ze na 13 dc po uzivani clostilu /5.-9,dc/ som mala folikul len 13mm ? reagovali ste aj neskor ovulkou, ci je to prilis malo na 13dc?
@veroni111 keby aj nic urcite to vyjde v dalsom cykle, ja som prispevok pisala vlani 2.5. potom som dostala 21.5 menzes a teda ten druhy cyklus sa to podarilo nastartovat ked uz bol aj folik vacsi ako pri prvom , mne aj dr povedal v tom prvom , ze je maly na den cyklu po clostile .
Ahojte baby mam dve balenia clostylu na predaj ..ja ho nevyuzijem uz..ak by ste niektora mala.zaujem napiste spravu 🙂
Dobrý deň prosím vás chcem sa opýtať, som. Epilepticka a mam. Začať brat clostilbegyt od 3dna do 7 dna cyklu.. Mali ste nejaké vedľajšie účinky ďakujem 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@andula155 ovulaciu ti odsleduje gynekolog na folikulometrii.
Sama si nevies urcit, ci ovulaciu mas, ci nie - pokial nemerias bazalnu teplotu.
Pri clostile dochadza k hyperstymulacii, preto sa uziva pod sledovanim gynekologa.
Diskusii o clostile tu je vela, skus si ich prejst.