Ahojte baby. Nedarilo sa nám otehotnieť a zistili, že mám nízke AMH. Do 35 by som mala mať vraj 1,5 hodnotu a vyšlo mi na hormonálnom profile 1,02. Tak mi doktor v 5 deň cyklu nasadil Clostilbegyt. Ten som brala od 5. dňa cyklu. Potom som išla 15 deň na sono našiel 20mm folikul tak mi pichol Ovitrelle. Dnes som skúsila test lebo sa cítim inak... Ale ostala som prekvapená. Nakoľko mám do ďalšieho cyklu ešte 8 dní... Kúpila som si dnes v lekárni MAMATEST ktorý ste spomínali vo viacerých diskusiách ze je najlepší a behom pár sekúnd vyšli dve čiarky...
Nieje to nejak zavčasu?
K doktorovi idem v pondelok.
Nemôže to byť pozostatok hormónov z clostilbegytu ci ozaj sa môžme tešiť tehotenstvu?
Ďakujem Vám veľmi pekne ❤️🙏🏼
Ano moze, Ovitrelle a HCG v nom sa v tele drzi este minimalne 10 dni
@anjelicek26 hneď sa mi to nezdalo. Ďakujem krásne za odpoveď ❤️
@petamich ďakujem za odpoveď ❤️
A drzim paste! ❤️ nech je tam ta ciarka aj dalej
Ano, aj mne sa to držalo 10 dni a Gonasi kit, čo je v podstate to isté až 16 dní ... čiže pri takýchto HCG injekciách, pozitívny test ešte nič neznamená ... Ja som sa od prvého dna pichnutia testovala, aby som vedela rozlisit, čo je ovitrelle alebo gonasi a co uz moze byt tehotenstvo ...
@nikoleta999 ako ste to vedeli rozlíšiť keď je to pozitívne aj z tehotenstva aj z Hcg z injekcie keď to rovnako reaguje?
Musím v pondelok zavolať doktorovi čo teda mam robiť ak to bude tiež dlhodobo držať to hcg ako mam vedieť ci som tehotná alebo mam od 5 dňa cyklu užívať opäť clostilbegyt?
Toto som sa ho zabudla spýtať... Zavolám mu v pondelok aky je teda ďalší postup.
Možno sa clostilbegyt nedáva hneď mesiac po mesiaci? To by potom šlo ak by musel byť mesiac pauza ze žena stíha zistiť... Alebo sono u doktora sa robí?
Som stratená 😃
@queendasadee ty v tom mas riadny gulas...
Test je pozitivny z Ovitrelle, nie z Clostilu.
Pockaj do datumu menzesu, az ked bude meskat, testuj.
Ked ti pride menzes, zacnes opat stimul s Clostilom (5dc).
@veronikaszabova no mám. Lebo v šoku som úplne zabudla s doktorom konzultovať ďalší postup... Ide o to, že som k dokymu išla s tým že priberám a je mi divne a štítna žľaza to nieje... Tak ma poslal na hormonálny profil a zistil že som v keli s AMH. Tak vlastne v ten deň ako prišli výsledky mi hneď aj dal užívať Clostilbegyt... Bola som postavená pred hotovú vec. Potom keď našiel folikul schopný 20mm tak mi len povedľa ze sestrička Vám pichne Ovitrelle tá pichla zaželala veľa šťastia a odišla som... Až teraz sa dozvedám, že ten Ovitrelle je vlastne Hcg a všetko ostatné... Preto som nevedela pochopiť ale už rozumiem...
Ono je to dosť naprd keďže žena môže aj mat menštruáciu počas tehotenstva. Ja som mala tiež pri prvom synovi čiže čakať na vymeškanie nemusí byť dostačujúce. Budem potrebovať asi konzultáciu s dokym...
Každopádne ďakujem každej z Vás za vysvetlenie...
Čakala som nejakú HAK na upravenie hormónov a nie že na mňa vysype doktor hneď pomaly neplodnosť a hneď že nemám čas toľko chaosu za krátky čas že som jednoducho nestihla všetko sa spýtať ešte stále nechápem čo sa deje dieťatko sme plánovali druhé až neskôr ale keď sa nedá neskôr bude teraz 😊
@queendasadee Ja som sa testla na další deň, čiže som videla intenzitu čiarky ... Ono najskôr bola silná z ovitrelle alebo u mňa aj gonasi kit ... A zo začiatku si drží intenzitu, potom tá intenzita začala slabnúť lebo ovitrelle vyprchá a pokiaľ sa to okolo toho 8-10 dňa nezačne meniť, že opäť nezačne tmavnúť, tak to tehotenstvo jednoducho nie je ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ved ovitrelle je hcg.. test na neho reaguje kľudne aj 10 dni po pichnuti. V pondelok nemá absolútne význam ist k lekárovi.