Clostilbegyt, Ovitrelle, ovulácia a plánovaný styk

siminka191
12. okt 2021

Dobrý deň, 5-9 DC som uzivala clostil 0-0-1 ... na 16DC som bola na folikulometrii a mala som dve dominantne folikuly vo velkosti 19mm a 18mm. V ten den mi bol pichnuty ovitrelle. Po aplikovani ovitrelle sme mali planovany styk, pan dr. povedal, že ovulacia by mala nastat do 36hod. Ja som nemala ziadne ovulacne bolesti, teplota sa drzala pomerne nizko. na 20DC (stvrty den) som nasla troska hlienu bol ako vajecny bielok natahovaci na nohavickach. Ale bolo ho naozaj velmi malicko ako spicka prsta napr. BT bola nasledovna : 1.10 16DC - 36.39
2.10 17DC -36.39
3.10 18DC - 36.33
4,10 19DC -36.54
5.10 20DC -36.43
6.10 21DC 36.51
7.10 22DC 36.73
8.10 23DC 36.72
9.10 24DC 36.74
10.10 25DC zabudla som zmerat
11.10. 26DC36.72
12.10 27DC 36.73
Myslite, ze k ovulaci mohlo dojst alebo nie? A skoro som zabudla od 17-27DC uzivam duphaston 2tablety denne.

clori
12. okt 2021

@siminka191 povedala by som, ze ovu mohla byt u teba na 18DC (z toho vacsieho folikulu). skoda, ze si nemerala BT predtym, neviem, aky je tvoj bezny rozsah predovulacnych teplot, ale zmeny teplot zodpovedaju jednak nacasovaniu ovitrellu, aj priemernemu rastu folikulov

azurova99
15. okt 2021

@siminka191 ovu.mohla byť u.mna tez prebehla, ale podarilo sa až ďalší mesiac neviem ako ti dávkuje dr ale ja mala druhý mesiac mať pauzu od liekov ale každý dr to má inak vyskusane

guineverebeck
17. nov 2021

Ja mám tento cyklus tiež clostyl + ovitrelle. Ale vôbec nemám nič tak pedantne odsledované ako autorka. Niekedy som to robila ale po čase to prestane človeka baviť.
Ja som si pichla ovitrelle v sobotu. Dnes som si urobila test že či tam ešte je to hcg a vyšiel duch. Vlastne ani nie duch ale seriozna ciarka. Asi ani nebudem robiť testy ci sa podarilo ak mi nebude meskat aspon tyzden. Nemate skusenosti? Nezvykne po takejto procedure meskat?

siminka191
autor
18. nov 2021

@guineverebeck ovitrelle sa v tele dokáže drzat aj 10 dni. Test si zbytočne nerobte. A po clostile a ovitrelle nezvykne meškať. Už prvý deň v meškajúcej MS si môžte urobiť test a mal by vyjsť reálny výsledok. Ja som si tak urobila a mala som slabého ducha.. každý deň mi čiarka silnela a dnes som v 9tt 🥰

guineverebeck
18. nov 2021

@siminka191 gratulujem ❤️ Podarilo sa to hned na prvy cyklus?

siminka191
autor
18. nov 2021

@guineverebeck ďakujem krásne ❤️ Áno hneď na prvý krát, ale rok sme sa snažili bez hormónov. No bohuzial nie stále to ide

guineverebeck
18. nov 2021

@siminka191 my sa snazime 6 rokov, uz to bude siedmy. My uz sme mali aj hormony ale tusim vtedy bol len clostyl…alebo ked bolo aj ovitrelle tak mi to pichli u gyn lebo ja sama som si urcte nic nepichala sama. Akurat som davala otazku aj na stenu ze ci moze byt z toho dvojita ovu, lebo znova ma zacina boliet brucho. Tak vraj ano. Uvidime co to.

siminka191
autor
19. nov 2021

@guineverebeck držím palce veľmi ❤️

guineverebeck
24. nov 2021

@siminka191 Ahoj, lomcovali aj s tebou tak hormony? Ja som vkuse unavena, nervozna, podbrusko vkuse pobolieva ako by som mala kazdu chvilu dostat menzes, v noci sa potim ako keby som bola v prechode. Tuto noc dokonca ma strasne boleli nohy, musela som paralen vziat. Cela spuchnuta, naliata vodou som. Nic len cikat chodim. Chute mam take ako keby som uz bola tehona tri mesiace. Prsia strasne bolave. Ja ked toto budem mat absolvovat este par mesiacov tak odpadnem od vycerpania. 😑

mimka_lentilka
17. jún 2022

@guineverebeck ahoj ako si dopadla? Ja mam presne tieto stavy teraz. Nechcem už viac clostil. Necítim sa vo svojej koží.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre