Ahojte dievčatá
Dr mi predpísal clostilbegyt od 3 DC do 8dc ( dnes som momentálne 1dc) a potom folikulometria,podľa veľkosti mi potom určí pichnutie ovitrelle a 3 dpo progestanolle. Chcem sa vás opýtať či vám takáto stimulácia pomohla hneď na prvý x? Snažíme sa už rok a nič , muž má morfologiu 3% inak všetko ostatné výborne . On užíva fertiduo a ja idem akurát tieto lieky. Nemám ani pco, že vraj z mojej strany je všetko v poriadku tak nám asi tá morfo robí problémy a bojím sa čo bude po tejto stimulaci.
Ja mám za sebou prvý krát akurád túto kombináciu ... A nevyšlo to ... Teraz som začala druhy cyklus snáď sa to už poradí ... Ideme aj na spermiogram aby sme vedeli že nacom sme ... Ja mám pcos ...
@e1i jaj áno hej do 7dc ..som sa pomýlila 🙂 a inak aký je v tom rozdiel či od 3 DC alebo až od 5dc?
@henrietka12 tak držím palce 🍀🙏 a mala si pri clostilbegyt aj nejaké silnejšie bolesti alebo bolo niečo nezvyčajné ako inokedy ?
1x nič, ideme 2x tak uvidíme ja dnes akurát posledný Closstillbegyt a 18.5 idem na sono
Nie nie vôbec nič som nemala ...aj som si myslela že určite ani nereagujem na neho ...ale na 13dc som mala dominantný folikul ... A na 14dc pichli ovitrelle a na 17dc som si nasadila progesterón ...
@s_o_n_i_k_e tak dúfam,že sa podarí🍀🍀🍀🍀
@henrietka12 lebo som tak čítala že aké bolesti pri ňom bývajú 🙈
A keď ste mali plánovaný styk není lepšie mať radšej každý deň ako každý druhý ?
ja som tak bola 4 mesiace, chlap morfo 1.5, zadarilo sa az IVF. ale odporucam vydrzat este chvilku na tych tabletkach, uz to pak nebudes musiet absolvovat v centre, lebo tam to odporucaju skusat najprv s touto kombinaciou..drzim prsty 🤞
Ja som mala jeden večer bolestivé kŕče v podbrušku ale inak nič. A brala som clostilbegyt a potom utrogestan a na prvý raz to hneď zabralo 😁 držím palce nech to je tak aj pre teba
Ja som to mala 6x. 3x plánovaný styk, 3x IUI a nezabralo. Ale aspoň vďaka tomu vedia zistiť, ako reaguješ na stimuláciu. My sme mali ale aj zlý spermiogram.
My sme sex vtedy 5 dní za sebou ... A nepomohlo takže neviem teraz to skúsime len každý druhý 🙂 alebo ako bude chuť 😉
Zalezi ci mavas skor ovulaciu alebo neskor. Ja som uzivala vzdy 5-9 dc a okolo 14dc bola
Je to mozne uzivat iba 6x za zivot. 3m,potom pauza a este raz 3m
Nám pomohol clostil a Progestanelle na 1x.. a to som nechodila ani na folikulometriu ani sme nemali plánovaný styk
ale začala som s clostillom od 5DC
@sajmonka_1216 a ten progestanolle si si vkladala? Koľko dní si ho brala? Muž niečo užíval? A mali ste každý deň styk či ob deň ?
Mne to nepomohlo vôbec, akurát som bola z toho nafúknuta, väčšie bolesti pri ovulácii ako pri ms. A to nemám ani pcos. Ale tak možno vám zaberie.
Každopádne doporučuje sa mať styk každý 2deň, aby spermie stihli dozrieť.
nie, normálne som to brala ako tabletky, 1 ráno a 1 večer..
niekedy sme užívali inofolic a folandrol, ale nepomohlo... a styk netuším kedy sa podaril... neriešili sme to ani neplánovali, takže ja to beriem ako zázrak..
pretože som mala takú dr., ktorá mi predpísala clostil s tým, ho skúsime na úpravu cyklu, ktorý sme vtedy riešili... až ked som bola tehotná mi kolegyňa povedala, že aj ona to brala a že sú to lieky vlastne na podporu otehotnenia
@sajmonka_1216 ahaa
Bože ninhadam sa podarí..od zajtra začínam s clostilbegytom tak uvidíme
Držím palce aby ti to vyšlo hneď ... Ja akurád dnes beriem už poslednú tabletku a o týždeň kontrolné sono 🙂
Ahoj ja som mala presne ten istý proces otehotnela som hned na prvý krát ale bohužiaľ v 6 týždni som potratila o 2 mesiace od potratu som znova otehotnela bez liekov bez všetkého☺️ale nie každému to ževraj zábere na prvý krat ☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
4x a nic az ivf pomohlo
Si si ista ze 3-8dc? Uziva sa bud 3-7 alebo 5-9 dc cize 5 dni. Tvoje mi vychadza 6 dni