Baby pomohol vam clostilbegyt na ovulaciu a nízku hladinu progesteronu? Otehotneli ste po koľkých mesiacoch brania? Mali ste aj nejaké negatívne účinky z neho?
@veronikaszabova a kolko tabletiek si brala? Koľko dní? Aj si po ňom pribrala?
@lienka_9 Aj ja začínam prvý mesiac očakávam každú chvíľu ms tak snáď sa zadarí berieš aj duphaston?
@jaruska_12 mne akurat dnes začala a na 3ti den mám začať brat pol tabletky rano a pol večer, nie iba toto mi dal zatiaľ
@jaruska_12 este beriem inofolic a kys. listovu
@lienka_9
Nepribrala.
Pocet si uz nepamatam, je to 7 rokov 🙂
@veronikaszabova a nedarilo sa vam kvoli ovulacii?
@lienka_9 behom roka som mala 5 anovulacnych cyklov - bola som sledovana na folikulometrii.
Tak sme sa rozhodli s gynekologom pre clostil. Ze uvidime 🙂 a pomohlo 🙂
A pritom prvy syn bol hned na prvu supu, len mladsiemu to troska trvalo. 🤣
@veronikaszabova my sa snažíme od novembra a minulý mesiac mi zistili ze mam nizku hladinu progesteronu a pravdepodobne neprebieha ovulacia tak mi nasadil clostil, ci je to nato to neviem
@lienka_9 clostil vyvolava ovulaciu, tak snad pomoze 🙂
Na prvý krát sa zadarilo. Brala som jednu tabletku denne 5 dní. Nepribrala som nič
Teraz si nie som istá. Ale buď to bolo 3 alebo 5 deň cyklu. Ja som mala pred tým dosť vážnu operáciu po ženskej stránke. Takže keďže sa po roku snaženia nedarilo lekár mi predpísal clostyl. A dokonca sa veľmi tešil keď sa zadarilo hneď prvý krát. Keďže vedel aká vážna operácia to bola. On má aj operoval.
uzivala som clostilbegyt tri mesiace, ale neotehotnela som po nom /otehotnela som par mesiacov po nom, prirodzene, snazili sme sa tri roky/, nastastie ja som po nom schudla...
@smajluska ahoj,ani ja som tesne po klostilbegyte neotehotnela,odporucali nam umele,ale to sme nechceli....dr vravel ze povyuzivani toho trojmesac.balenia este niekolko cyklov ucinkuje...a asi je to pravda,lebo uzivala som ho august-september-oktober a otehotnela som prirodzene z jedineho styku v januari....
@ivinkapink SUPER ❤️ GRATULUJEM
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_9 rok sa nam nedarilo, v prvom cykle clostilu som ostala tehotna