Clostilbegyt na ovuláciu a tehotenstvo

lienka_9
19. júl 2020

Baby pomohol vam clostilbegyt na ovulaciu a nízku hladinu progesteronu? Otehotneli ste po koľkých mesiacoch brania? Mali ste aj nejaké negatívne účinky z neho?

veronikaszabova
19. júl 2020

@lienka_9 rok sa nam nedarilo, v prvom cykle clostilu som ostala tehotna

lienka_9
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova a kolko tabletiek si brala? Koľko dní? Aj si po ňom pribrala?

jaruska_12
19. júl 2020

@lienka_9 Aj ja začínam prvý mesiac očakávam každú chvíľu ms tak snáď sa zadarí berieš aj duphaston?

lienka_9
autor
19. júl 2020

@jaruska_12 mne akurat dnes začala a na 3ti den mám začať brat pol tabletky rano a pol večer, nie iba toto mi dal zatiaľ

lienka_9
autor
19. júl 2020

@jaruska_12 este beriem inofolic a kys. listovu

veronikaszabova
19. júl 2020

@lienka_9
Nepribrala.
Pocet si uz nepamatam, je to 7 rokov 🙂

lienka_9
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova a nedarilo sa vam kvoli ovulacii?

veronikaszabova
19. júl 2020

@lienka_9 behom roka som mala 5 anovulacnych cyklov - bola som sledovana na folikulometrii.
Tak sme sa rozhodli s gynekologom pre clostil. Ze uvidime 🙂 a pomohlo 🙂
A pritom prvy syn bol hned na prvu supu, len mladsiemu to troska trvalo. 🤣

lienka_9
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova my sa snažíme od novembra a minulý mesiac mi zistili ze mam nizku hladinu progesteronu a pravdepodobne neprebieha ovulacia tak mi nasadil clostil, ci je to nato to neviem

veronikaszabova
19. júl 2020

@lienka_9 clostil vyvolava ovulaciu, tak snad pomoze 🙂

janynyna
19. júl 2020

Na prvý krát sa zadarilo. Brala som jednu tabletku denne 5 dní. Nepribrala som nič

lienka_9
autor
19. júl 2020

@janynyna to mam aj ja, aj si pamätáš ktoré dni v cykli?

janynyna
19. júl 2020

Teraz si nie som istá. Ale buď to bolo 3 alebo 5 deň cyklu. Ja som mala pred tým dosť vážnu operáciu po ženskej stránke. Takže keďže sa po roku snaženia nedarilo lekár mi predpísal clostyl. A dokonca sa veľmi tešil keď sa zadarilo hneď prvý krát. Keďže vedel aká vážna operácia to bola. On má aj operoval.

ivinkapink
19. júl 2020

uzivala som clostilbegyt tri mesiace, ale neotehotnela som po nom /otehotnela som par mesiacov po nom, prirodzene, snazili sme sa tri roky/, nastastie ja som po nom schudla...

smajluska
1. sep 2022

@lienka_9 Ahoj, podarilo sa Ti otehotniet pri Clostilbegyte? Dakujem za odpoved.

lienka_9
autor
1. sep 2022
smajluska
1. sep 2022

@lienka_9 To mi je luto 😢 a mas este stale po Clostile ovulaciu? Boli ste aj v centre asis. reprodukcie?

lienka_9
autor
1. sep 2022

@smajluska áno mala som ovulaciu po clostile...a momentálne som na konci 8 mesiaca 🙂 boli sme v reprofite v Brne a vyšiel hneď prvý ET.

smajluska
1. sep 2022

@lienka_9 To ma veľmi teší. GRATULUJEM ❤️

ivinkapink
3. sep 2022

@smajluska ahoj,ani ja som tesne po klostilbegyte neotehotnela,odporucali nam umele,ale to sme nechceli....dr vravel ze povyuzivani toho trojmesac.balenia este niekolko cyklov ucinkuje...a asi je to pravda,lebo uzivala som ho august-september-oktober a otehotnela som prirodzene z jedineho styku v januari....

smajluska
5. sep 2022

@ivinkapink SUPER ❤️ GRATULUJEM

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre