Baby aku mate skusenost s Clomid (na SK myslim Clostilbegyt) tabletkami pri snazeni o baby? Dr mi to predpisala po Laparoskopii (vyberanie endo a cysty) a bojim sa, ze budem mat z toho cysty a priberiem. Ovulaciu mam pravidelnu a zdravu podla Dr tak nechapem naco to mam brat. Dakujem za kazdu vasu skusenost ☺️
@anjelicek26 dakujem za odpoved. nic ine mi nejde pichnut ani ine lieky, len mi to dala a ze za 3 mesiace mam prist ak to nezaberie tak zvysi davku, zijem v zahranici, tu je to cele inak... priberania som sa zlakla kedze som citala, ze zeny z toho aj 10
kg pribrali co sa mne podarilo pribrat odkedy beriem
vsetky vitaminy na otehotnenie a teraz musim
schudnut pre lepsiu sancu otehotniet. samozrejme
tehotenske priberanie by mi nevadilo 😁
@jahodka2020 bez ultrazvuku a hcg injekcie by som do toho rozhodne nesla...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak cysty ak budes mat ovitrelle za tym, tak by byt nemali. Len to treba dobre nacasovat. Ono tie lieky nielen sposobuju ovulaciu (casto aj s 2-3 vajickami), ale pri variante 5-9 sa zvysuje kvalita vajicok, aj hcg pichnute pomaha kvalite a dozrievaniu vajicok. Zvysuje to proste vase sance. Pribratie by mi asi bolo jedno, aj tak chces byt tehotna, nie?