Clostilbegyt a žiadny dominantný folikul

lienkara
30. sep 2024

Ahojte bola mi robená laparoskopia prefuk vajecnikov gynekologická mi nasadila clostilbegyt beriem ho prvý mesiac bola som na folikulometriu a vravela že není dominantný žiadny folikul. Že mám prísť o mesiac . Stalo sa to niekomu aby prvý mesiac nemal folikul a druhý alebo tretí už áno ? Ďakujem.

anjelicek26
30. sep 2024

Ešte môže dorast, vôbec sa na to nespoliehaj.. kamoške dorastol na 22.den cyklu (podla ovulacneho testu) a aj otehotnela... lekárka ju 14.dc odpísala, ze nič nebude.. držím palce.

alea42
30. sep 2024

@lienkara áno, mne sa stalo, že som užívala clostil 3 cykly ale nezabral ani raz. Nemala som žiadny dominantný folikul. Až ten 4 cyklus bez liekov na obyčajnej prehliadke mi na 25dc našiel dr dominantný folikul, pichol injekciu, že vyskúšame a zadarilo sa ❤️

really8
30. sep 2024

@lienkara stalo sa mi ze mi az po 6m narastol dominantny folikul. Ale aj tak nic z toho

lienkara
autor
30. sep 2024

@really8 a potom ste to ako riešila ?

really8
30. sep 2024

@lienkara brala som clostilbegyt vramci iui. Takze potom injekcia a inseminacia. Ale to nevyslo tak potom sme sli rovno do ivf. Podarilo sa na prvy raz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre