Clostilbegyt a teratozoospermia

vikiiim
16. okt 2024

Ahojte kocky🙂 chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s tymto liekom a partner mal takyto problem so spermiami? Podarilo sa vam otehotniet? Popripade mi viete poradit nejake vitaminy pre partnera? Dakujem za vase odpovede🙂

bambulka711
16. okt 2024

@vikiiim ahoj, treba dať viac parametrov spermiogramu, lebo morfológia nie je jediný dôležitý parameter, ale závisí aj od celkového počtu, pohyblivosti atď...

snowflakenel
16. okt 2024

Terato. Je porucha stavby spermie- jej poskodenie.
My sme.boli na ivf,,lebo sa mi nedarilo otehotniet alebo som potratila- embryo sa prestalo vyvijat.
Po 8 rokoch sa.nam neplanovane zadarilo prorodzene.
Ci clostil pomoze.neviem. ....

snowflakenel
16. okt 2024

Vitamimy na Terato. Neexistuju.

katik22
16. okt 2024

@vikiiim pripnem sa … sme na tom istom .. akurát dnes beriem prvý deň clost

katik22
16. okt 2024

@vikiiim a k tým Vit.. nám dr odporucila kotvicnik.. alebo rakytnik … alebo folandrol … plus zinok

moolnarkaa
16. okt 2024

@vikiiim ahoj/te, my to teraz riesime tiež. Dr odporučili profertil je síce drahší, ale je silnejší ako folandrol, ženy s tou istou diagnózou poradili ešte pycnogenol. K tomu ešte každý deň kyselina listová, o mesiac máme kontrolný odber, tak verím, že budeme vidieť zmenu k lepšiemu 🙏🏻 Dôležité je aj zistiť, čím je teratozoospermia spôsobená, preventívne určite pozmeniť životný štýl ak nie je najlepší 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre