Clostilbegyt a možné tehotenstvo

16. aug 2021

Ahojte prosim o radu, pred mesiacom som uzila prvu davku clostylebegitu a zajtra mam zacat brat dalsiu, v sobotu som dostala menstruaciu, ale je hrozne slaba, zajtra by to mal byt 4 den, a teda vtedy mam zacat beat clostyl, ale na moje pomery je menstruacia slabunka, tehu test bol v stredu negativny, ale mne aj rak vrta v hlave ci nemozem byt tehotna, moze clostyl uskodit plodu sk by som bola tehotna? Som na dovci v chorvatsku, v zaprdenej dedine, ani test tu neviem kupit, neviem ci ren clostyl brat ci nie😢 vdaka

dijka123
16. aug 2021

ahoj nie neuzivaj ho nesmie sa ak si tehotna alebo di myslis ze si tehotna

janynyna
17. aug 2021

Skus zavolať na gynekológiu. Ja som tiež po clostilbegyte hneď otehotnela.

miskamicha
17. aug 2021

Akus zohnať test, ak by ate sli niekde do mesta 🙂 resp.porad sa s gynekologom, cislo predpokladam ze mas

marticka85po
17. aug 2021

Po Clostyle je bezne ze je nizka sliznica a teda aj slaba MS.tiez som to mala

miky25117
17. aug 2021

Clostylbegyt znizuje sliznicu takže ms byva slabšia brala som ho pred pol rokom a stále sa mi neupravila

rootham
18. aug 2021

Ako si dopadla?

autor
18. aug 2021

@rootham no test ukazuje te som v 3 tt, ale mam stale menstruaciu alebo neviem co to je, ale je to slabsie ako moja klasicka menstruacia, ale trva stale, volala som s gyndou tak mam ist v stredu po dovolenke na krv, nic one mi poradit nevie, som v strasnom strese a mam obavy ze ide o biochemicke tehotenstvo a test sa mi ukazal pozitivny ale tehotna uz niesom skrz tu menstruaciu, inak bolesti ani nic nemam

rootham
18. aug 2021

Aaaale. Keď test ukazuje tehu, tak si tehu. Krvácanie nemusí znamenať, že si o to prišla. Moja kamoška mala ms prvé tri mesiace 😉. Biochemické by bola veľmi slabá čiarka, ktorá by nesilnela. Skús ešte test

autor
18. aug 2021

@rootham zohnala som tu v lekarni iba digitalny takze asi az doma si urobim klasicky, digi mi ukazuje 2-3 tt+ takze neviem vobec co cakat, iba sa setrim a snazim sa uzit ako tak dovolenku aj ked stresy mam take ze ma slahne coskoro🤦🏼‍♀️ Ale dakujem pekne za mile slova, modlim sa aby bolo vsetko ok❤️

rootham
19. aug 2021

Neboj. Dobre bude. Uži koľko môžeš, možno už na rok nebudeš môcť 😉. Ukazuje ti test aj počas krvácania pozitivitu? Daj potom vedieť ako si doma dopadla. Držím palce 🍀🙏

autor
19. aug 2021

@rootham dakujem, ano vcera som si ho robila a krvacam stalw, jasne dam vediet😊

hubicka2018
13. jún 2023

Ahojte nezostalo vam clostilbegyt.dakujem

saxana000
19. apr 2024

Ahojte mam navyse 5 ks clostyl exp 2025

winni
15. jún 2024

Ahojte žienky, mám si urobiť tehu test aj napriek tomu, že mi prišla MS? Hovorí sa, že veľa žien bolo tehu aj napriek normálnej MS .. a ja si mám na tretí deň nasadiť clostilbegyt ( prvýkrát ho beriem )..tak teraz neviem, čo urobiť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre