Ahojte prosim o radu, pred mesiacom som uzila prvu davku clostylebegitu a zajtra mam zacat brat dalsiu, v sobotu som dostala menstruaciu, ale je hrozne slaba, zajtra by to mal byt 4 den, a teda vtedy mam zacat beat clostyl, ale na moje pomery je menstruacia slabunka, tehu test bol v stredu negativny, ale mne aj rak vrta v hlave ci nemozem byt tehotna, moze clostyl uskodit plodu sk by som bola tehotna? Som na dovci v chorvatsku, v zaprdenej dedine, ani test tu neviem kupit, neviem ci ren clostyl brat ci nie😢 vdaka
Skus zavolať na gynekológiu. Ja som tiež po clostilbegyte hneď otehotnela.
Akus zohnať test, ak by ate sli niekde do mesta 🙂 resp.porad sa s gynekologom, cislo predpokladam ze mas
Po Clostyle je bezne ze je nizka sliznica a teda aj slaba MS.tiez som to mala
Clostylbegyt znizuje sliznicu takže ms byva slabšia brala som ho pred pol rokom a stále sa mi neupravila
Ako si dopadla?
@rootham no test ukazuje te som v 3 tt, ale mam stale menstruaciu alebo neviem co to je, ale je to slabsie ako moja klasicka menstruacia, ale trva stale, volala som s gyndou tak mam ist v stredu po dovolenke na krv, nic one mi poradit nevie, som v strasnom strese a mam obavy ze ide o biochemicke tehotenstvo a test sa mi ukazal pozitivny ale tehotna uz niesom skrz tu menstruaciu, inak bolesti ani nic nemam
Aaaale. Keď test ukazuje tehu, tak si tehu. Krvácanie nemusí znamenať, že si o to prišla. Moja kamoška mala ms prvé tri mesiace 😉. Biochemické by bola veľmi slabá čiarka, ktorá by nesilnela. Skús ešte test
@rootham zohnala som tu v lekarni iba digitalny takze asi az doma si urobim klasicky, digi mi ukazuje 2-3 tt+ takze neviem vobec co cakat, iba sa setrim a snazim sa uzit ako tak dovolenku aj ked stresy mam take ze ma slahne coskoro🤦🏼♀️ Ale dakujem pekne za mile slova, modlim sa aby bolo vsetko ok❤️
Neboj. Dobre bude. Uži koľko môžeš, možno už na rok nebudeš môcť 😉. Ukazuje ti test aj počas krvácania pozitivitu? Daj potom vedieť ako si doma dopadla. Držím palce 🍀🙏
@rootham dakujem, ano vcera som si ho robila a krvacam stalw, jasne dam vediet😊
Ahojte nezostalo vam clostilbegyt.dakujem
Ahojte mam navyse 5 ks clostyl exp 2025
Ahojte žienky, mám si urobiť tehu test aj napriek tomu, že mi prišla MS? Hovorí sa, že veľa žien bolo tehu aj napriek normálnej MS .. a ja si mám na tretí deň nasadiť clostilbegyt ( prvýkrát ho beriem )..tak teraz neviem, čo urobiť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj nie neuzivaj ho nesmie sa ak si tehotna alebo di myslis ze si tehotna