Ahojte. 🙂
Mám ísť k Dr a má nám trošku dopomôcť s otehotnením. V minulosti sa nám to podarilo vďaka Metforminu.
Chcem sa Vás opýtať, kedy ste začali so stimuláciou. Či na začiatku cyklu, alebo kedy?
Pretože neviem kedy za ním ísť, či pred menzesom, cez, alebo po.
Ďakujem za info 🙂
@sunshine_18 Hej aj som si myslela 🙂
@simulienka22 ahoj mňa stimulovali letrozolom a začínala som ho brať 3dc do 7dc ...
@henrietka12 No veru sa mi teraz marí aj niečo ako Letrozol, neviem či som nebrala aj aj súčasne. Je to možné?
letrozol a clostyl je to iste, stimuluje to folikuly na zaciatku cyklu … co sa tyka metforminu, ten mozes zacat uzivat hocikedy 🙂
@simulienka22 metformin je v podstate liek na cukrovku ale pomáha ženám ktoré majú pcos nastaviť hormóny ... Ale na rast folikulov sa dáva clostil alebo Letrozol ...nasadis si ho na 3dc berieš 5 dní a potom okolo 11dc ideš na folikometriu kde ti skontrolujú či ti narástli folikuli a či bude ovulácia ... Keď je folikul.dostatocne veľký môže sa pichnúť aj injekcia na prasknutie ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simulienka22 vacsinou sa clostyl nasadzuje uz pocas ms alebo teda hlavne v tych prvych dnoch cyklu