Ahoj baby chcem sa spýtať na tieto tabletky clostilbegyt. Doktor mi ich predpísal a začala som ich užívať 5 deň menzesu 1 tabletku denne. A od tedy mam strašne bolesti vaječníkov a mam výtoky. Bola by som rada keby aspoň niekto mi nato odpise kto už mal s tým skúsenosti ze ci to môžu robiť tie tabletky . Ďakujem
@elem227 10 mesiacov? A nebojis sa? Vraj sa moze 6 mesiacov za zivot, lebo moze sposobit rakovinu...Ja ho beriem 6 krat (teraz prvy krat pri brani som sledovana v centre reprodukcie, a urobia nam IUI), a uz som velmi rozmyslala ci ho 6 krat vobec idem brat...A potom je este pravidlo vzdy max 3 mesiace za sebou a pauza. Ja som ho brala 5 krat behom troch rokov, takze s velkymi prestavkami. A teraz ho beriem 6 a posledny krat, viac riskovat zdravie s clostilom nebudem ☹
Aj ja som už čítala že jedna to už berie viac ako rok v kuse. Aj ja som to brala dlhšie ako 6 mesiacov. Teraz sa mi podarilo prirodzene..
@anitu snažilme sa skoro 2 roky, po roku sme začali riešiť že ako to .... môj manžel bol na spermiogram ( ktorý nedopadol najlepšie ale ani najhoršie) mne môj bývalí gyn sledoval na sone ovuláciu pretože som aj vďaka ovu testom zistila že nie úplne každý mesiac ovulujem 😏..... zmenila som doktora (ku ktorému chodím doteraz) ten ako prvé ma poslal na istersalpingografiu 😱, dopadla dobre vajcovody mám priechodné takze kvôli tým anovulačným cyklusom mi nasadil Clostil a sme tu ..... a mimochodom s mojim bývalým Gyn sme absolvovali aj 2 IUI neúspešne 😞
A ty? Vy sa ako dlho snažíte?
@elem227 tak mne sa podarilo s clostilom po 3 rokoch. Skončilo to v 12.tyzdni.Priatelov spermiogram perfektný. Ja mam pcos. Bola som na prefukoch, to tiez ok.. 2x som mala iui, ktoré sa nepodarilo a teraz som v 18.tyzdni prirodzene.inofolic combi som už veľmi nebrala v ten mesiac ako sa podarilo. Co som zmenila, bolo.. Cvičenie 5x do týždňa, zmena stravy(na zdravšie, brala som kyselinu listovu a občas píla čaj ostropec mariánsky. (aj zmenili polohu počas ovulky. 🙂😉) čiže som tehotna po 6.rokoch.dufam že to dotiahneme do konca a budeme zdraví.. Držím palce 👍
@zuzte buď reakcia na lieky, alebo zápal odporúčam určite dr
@bobricek1979 piatok idem na kontrolu.. Ale výtoky už nemám len tie vaječníky ma bolia
@anitu Jáj tak to ti veľmi fandím dúfam že všetko dobre dopadne 🍀 poteší počuť keď niekomu sa po toľkých rokoch snaženia 😊
Ja ho teraz zoberiem posledný mesiac a potom si dám prestávku .... keď tak vezmem len tie kvapky Gynex sa tuším volajú, keď pôjdem na SK tak kúpim 😉
Takze mesiace pred tým ako sa ti podarilo di brala už len ten pestrec mariánsky????
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzte ahoj. Ja som brala už veľa krát clostil, ale taky problém som nemala. Vaječníky ma boleli v čase ovulácie a poriadne. Vtedy som ani chodím nevedela. Ale mne dala aj 3x1 na deň. Myslím ze 3.krat sa mi s tým podarilo otehotnieť. Ale v 12.tt to skončilo. Držím palce 👍