Clostil a pregnyl

danielita1205
5. okt 2016

Ahojte, potrebovala by som poradiť či ste niektorá brala clostil a aj ste si pichali pregnyl ......mne prvý mesiac pichli len jednu inj ale nebolo to úspešné aj ked folikul mal 26 mm. Teraz beriem clostil 3x1 a 14-15 den mám ísť na sono a podla potreby mi pichne dalšiu inj. viete mi poradiť či to má význam

lucka222
5. okt 2016

Absolvovala si IUI ? Ja som brala clostibegyt 2x1 a kontrolu som mala 12-13 deň.

danielita1205
autor
5. okt 2016

Neviem čo je IUI.

lucka222
5. okt 2016

@danielita1205 inseminácia tj, že manžel dá svoje spermie ktoré potom v centre asistovanej reprodukcie vy-separujú a tie najrýchlejšie potom vstreknú žene priamo do maternice.

danielita1205
autor
5. okt 2016

To ešte nie ....... s bývalým partnerom sme začali chodiť do Martina ale nevyšlo to a s terajším partnerom sme začali skúšať ale moje PCOs sa postupne upravilo a tak doktor navrhol tento postup a tak druhý mesiac beriem clostil
Ďakujem za vysvetlenie

lucka222
5. okt 2016

@danielita1205 nieje za čo. Myslím že postup lekára je správny. On ti na ultrazvuku od sleduje vajíčko akú ma velkosť a potom dostanes pregnyl do 48 h od toho približne by si mala mať ovulaciu tak od pregnylu by to chcelo pravidelne ťuťumuťu, :D
Inak PCOs mam aj ja 🙂

danielita1205
autor
5. okt 2016

vraj tento mesiac dostanem dve inj tak som zvedava ..... clostil beriem už 11ty krát ale len teraz mi pichajú aj inj ...... pociťujem pichanie vo vaječníkoch na čo mi doktor povedal že je to dobre .....

lucka222
5. okt 2016

@danielita1205 to beriec v kuse tolko? Lebo v letaku som sa docitala ze sa ma brat 3 mesiace a 3 mesiace prestavka.

danielita1205
autor
5. okt 2016

nie v kuse ..... vždy po tri mesiace a potom pol roka pauza

lucka222
5. okt 2016

@danielita1205 Každopádne si myslím že to význam má 😝 Treba veriť

danielita1205
autor
5. okt 2016

Veriť verím len realita je vždy iná

bobulazelena
6. okt 2016

26mm je podla mna uz moc velky ( stary folikul)

danielita1205
autor
12. okt 2016

Zajtra idem na sono a to som 14dc tak uvidíme ako budem na tom .....

danielita1205
autor
13. okt 2016

Tak dievčatá zase nič ........ vraj ovulácia prebehla ale sliznica bola len 4 mm čo je nič ......

matka295
21. okt 2016

@danielita1205 ahoj a nepovedali ti co s tou sliznicou? Ja mam vždy nízku sliznicu a zaujímalo by ma ci ti dali niečo na to. Lebo moja gynda mi na to nepovedala nič.

danielita1205
autor
24. okt 2016

Ani mne nič nepovedal len to že to može mať na svedomí štítna žľaza a mám si ju dať vyšetriť ........ teraz mi dal mesiac pauzu od liekov a injekcii a potom zrejme pojdeme skúšať dalej ...ale všetko zaleží aj od toho čo mi povie na endokrinologii

matka295
24. okt 2016

@danielita1205 ja som absolvovala pred rokom vyšetrenia krvi a usg štítnej žľazy kvôli zväčšeným lymfatickým uzlinam. No vyšetrenia dopadli výborne a že štítnu žľazu mám ukážkovú. Tak držím prsteky nech je všetko OK u teba. A nabudúce keď pôjdem ku gynde tak sa jej na to opýtam že čo mi odporučí na tu nízku sliznicu. No dnes šiesty deň mrchy niet test negatívny. Ja už neviem čo si myslieť či pre tú sliznicu či preto ze som ATB brala. 😒

danielita1205
autor
24. okt 2016

ja už tiež neviem ako si pomocť ..... už niekedy strácam aj tú poslednú isrkierku nádeje . teraz tento nový doktor mi dal veľku nadej tak uvidíme on mi robil sono a aj prsia mi kontroloval a aj štítnu mi pozrel sonom a zdalo sa mu tam že tam niečo vidí tak preto ma tam poslal...... aj ja tebe držím palce a dúfam, že sa ti podarí mať batôštek lásky doma

matka295
24. okt 2016

@danielita1205 ďakujem pekne a aj ja ti veľmi držím palce. A koľko sa snažíte? A aké si mala problémy keď môžem vedieť?

danielita1205
autor
24. okt 2016

bolo mi diagnostikované PCO syndróm ...dlho som sa liečila ale nebolo to účinné ..... tak som sa dala na prírodné liečenie a pomohlo mi to ....... na PCOS sa liečim od 17 rokov a teraz mám 35. s prvým partnerom som sa snažila 4 roky a s týmto už skoro rok ........ zmenila som lekára a tento mi povedal že pcos sa zlepšilo a začali mi pracovať vaječníky a aj ovulácia nastáva častejšie ...škoda, že nie vždy...... a tak mi nasadil liečbu na dva mesiace a tá bola účinná len sa tam vyskytol tento problém so sliznicou .... a ty sa ako dlho snažíš

catherinah
24. okt 2016

@matka295
@danielita1205 nie je ta nizka sliznica pravee dosledok clostilu? Mne clostil vysusoval hlien, tak mam teraz Letrozol a sliznicu 10-14 mm.

matka295
24. okt 2016

@danielita1205 my sme ešte len na začiatku snažíme sa dva či tri mesiace. Mne Dr upravovala cyklus lebo dom mala len 21 dňový tak ma dva roky liečila hormónmi už sa to upravilo len ta sliznica mi ostala nízka. Modlím sa aby bolo všetko OK. Podľa všetkého ovulku mám lebo sledujem to podľa hlienu aj keď ho nieje veľa a bolesti buď na pravom alebo ľavom vaječníku. Ešte ma tak poriadne gynda nevysetrovala. Dúfam že sa zadari keď nie tak po novom roku pôjdem k nej nech ma posleduje a vyšetrenia nech mi urobí teda či m am ovulku a tak a tiež s tou sliznicou nech niečo urobí. Tak držím nám obom palce nech sa nám podarí čím skôr 😊

matka295
24. okt 2016

@catherinah ja som nebrala clostil ja ju mam tak asi prirodzene a vždy. Preto sa bojím že ako to bude. Preto v podstate ani nedávam silný menzes ale podľa gyndy je všetko v poriadku.

danielita1205
autor
24. okt 2016

@catherinah
a v čom je iný Letrozol ?

matka295
24. okt 2016

@catherinah # nemavam

danielita1205
autor
24. okt 2016

@matka295
mna tiež doktorka nikdy takto riadne nevyšetrila až tento doktor ........ dovtedy som si myslela akú mám perfektnú lekárku ale po tomto prístupe doktora som zmenila názor

catherinah
24. okt 2016

@danielita1205 neviem to medicinsky vysvetlit, ale rozdiel ja vidim v tomto hliene.

danielita1205
autor
24. okt 2016

ok .... skusim to pozrieť na nete .....

danielita1205
autor
3. nov 2016

Ahojte dievčatá , tak dnes mám 35 dc a nič ......... bola som u doktora a dal mi progesteron na 7 dní a vraj potom sa ukáže! Máte s týmto liekom skúsenosti?

catherinah
3. nov 2016

@danielita1205 progesteronom nic nepokazis 😉 teda v tej casti cyklu je to OK. Ak bude mat prist MS, tak pride, ak nie, podpori tehotenstvo.

danielita1205
autor
3. nov 2016

dakujem za info

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre