Ahojte, skusala som rozne ovulacne testy, mam pocit ze kazdy ukazuje nieco ine, skusali ste niektora tento a mate s nim skusenost ? Ja som skusala tehotensky s tym som bola maximalne spokojna, len neviem ci sa oplati za tento dat peniaze, prosim poradte vasu skusenost
Je to skoda peňazí tie testy
@steffi50 mne tiež ukazujú vkuse negatívne výsledky ☹...takže momentálne neviem, či nemám ovuláciu, alebo či je to fakt blbost, podľa ktorej sa nedá riadiť...
Ahojte, testovať som začala pred 2 dňami. V štvrtok bol test negatívny, v piatok mi vyšiel na dva krát pozitívny a dnes negatívny. Je to v poriadku keď vlastne len jeden deň mi ukazoval požitívny? Po vytiahnuti boli čiarky obe rovnako silné, dnes keď som vytiahla bola ta druha slabšia. Ďakujem za info 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala clearblue digitalny, celu krabicu som minula na jeden cyklus a vsetky mi vysli negativne, myslela som, ze vobec nemam ovulaciu no a teraz som v 7. mesiaci .... takze u mna vobec nefungovali.