Clearblue. Máte už s ním nejaké skúsenosti?

stanca22
18. jan 2011

Počuli ste už o ňom v telke, v reklame? Je to vraj novinka ... Máte už s tým nejaké skúsenosti??? No dajte, sme zvedavé 🙂

marikac
18. jan 2011

ano mam, je spolahlivy. 🙂 len ja som mala iny druh-ten ukazuje aj tyzden...v telke sa mi zda,ze len + alebo -

jania023
18. jan 2011

ahoj tak ja som skusala dnes ovu testik a dopadlo to nedobre 😀 proste mi to tam vypisalo ze knizka ta fajn a vysledok ziaden 😠

zuzu1986
18. jan 2011

ahoj,no ja som skusila ten čo ukaže aj tyžden a funguje krv to potvrdila

nemko
18. jan 2011

je clearblue a je ich viac typov, ja mam taky (doma pre istotu) co ukazuje len / alebo //

sara2515
27. jan 2011

Ahojte no ja som ten digitalny dnes skusila,meska mi to zatial 2 dni, ukazalo mi ze nie som ☹ a to som si ho robila so stopkami aby to bolo presne 😀 no uvidim ak nedostanem do pondelka tak pojdem k lekarke,ale ten test mi prisiel divny tolko v tom pribalovom letaku upozorneni,ze som nechapala 🙂 mne to pripadalo tak,ze ten test mozte velmi lahko pokazit uz len tym ,ze ste ho zobrali do ruky 😝 asi bude predsa klasika lepsia a cakat na ciarky jednoduchsie

marulka83
27. jan 2011

digitalny je skvely,aj ked sa mi raz stalo,ze som nebola tehotna a ukazalo mi to 1-2 tyzdne tehotna...ale nebola som..je to dost mozne,ze sa neuhniezdilo..Ovulacne testy su uuzasne,pouzivala som ich velakrat.

chilli
27. jan 2011

ja som pouzila clearblue aj ovulacny test aj digitalnytehotensky ...ovulacny bol 100% spolahlivy naozaj mi ukazoval presne kedy som ovulovala a kedy nie...tehotensky test mi zase ukazal spravne 2-3 tyzdne ked som bola tehotna 2 tyzdne a to som si ho robila pre istotu 2 krat 😀

skvele
9. mar 2011

Ja rozmyslam, ze si kupim tieto ovulacne testy. Pretoze neviem presne zistit podla tych pruzkovych, kedy bola ovulacia. Asi som to zase prepasla. Skusim to skombinovat, co mi budu take aj take ukazovat.

andzi
9. mar 2011

Mám na predaj Clearblue ovulačné testy, ak by bol záujem, IP (lacnejšie ako v lekárni)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre