Ahojte baby, skusali ste niektora clearblue digitalny ovulacny test. Su o dost drahsie, tak sa chcem poradit, ci to ma vyznam kupovat. Samozrejme keby to vyslo, tak rada investujem 🙂 dakujem
@evittam super...ja teda skusam prvy krat tie obyc. Ale nervy z toho mam...a asi som to presvihla kvoli tomu ze som neodhladla tu ciarku 😡
Co znamena +2-3...ono to ukaze ak este nemas ovulaciu, ze kedy priblizne bude?
@bobulazelena Nie, +2-3 znamená, že si tehotná 2.-3.tt. 😉
@evittam Autorka sa pyta na ovulacny test, nie na tehotensky.
@bobulazelena Za ovulacny test su to podla mna vyhodene peniaze. Tam neskulis na duchov a nehladas naznaky ciarky. Ak ma byt ovulacny test pozitivny, musi byt testovacia ciarka rovnako silna alebo silnejsia, nez kontrolna. A to sa urcuje pomerne jasne a jednoznacne aj na tycinkovych testoch. Navyse, obcas ak si chces byt na 100% ista, musis testovat aj dvakrat za den. Tu na bazare baby predavaju sady ovulacnych testov za minimalne ceny a mozes testovat do aleluja. S digitalom to vyjde na hrozne vela penazi.
@bobulazelena Je tu aj tema o ovulacnych testoch. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-pre-skusene-i-neskusene-2/
Ono to chvilu trva, kym sa naucis rozoznavat vsetky znaky. Je dobre si ovulaciu overit aj napr. meranim bazalnej teploty, vtedy vies presne na den, kedy to prislo a tym si vies aj odhadnut uspesnost.
@bosoriak jo ja som tiez cumela ze ake 2-3... hovorim si ake vymakane este ti to povie aj kolko mas casu 😂
Kazdopadne dakujem dievcata 😉
@bosoriak hej hej viem...len aj tak mne to nejako nevyslo...ja som mala slabe ciarkypotom 1 den silnu avsak nie tak ako testovaciu a potom zasa slabe tak som silno zmatena teraz ze ci som to presvihla alebo este ovulacia nebola. No a s hentym by to bolo jasne vysmiaty ksichtik a pohoda 😉
@bobulazelena Nie, to tak nie je. Digitalny ovulacny test ti len ukaze vysmiaty ksichtik, ak je testovacia ciarka rovnaka alebo silnejsia. Cize by si na tom bola uplne rovnako, digital by ti ukazal smutneho a ty by si si myslela, ze este nebol pozitivny test. A pozitivny test by pritom bol o par hodin skor, bez ohladu na to, ci digitalny alebo palickovy. Pri tom LH je to obcas take rychle, ze par hodin urobi rozdiel. Ale bezne sa stava, ze sa parkrat do cyklu objavi takmer pozitivny a potom znovu zoslabne. Ten naozaj pozitivny byva vacsinou len raz, ale moze sa ukazat aj par dni po sebe. Cela veda je to, len co je pravda.
@bosoriak aha takze nie je blbost ze dalej testujem...este stale to moze prist, ci?
Takze je to blbost asi ten digitalny...no uvidim pripadne jedno balenie vyskusam...uvidim este.
No a to je fakt veda...uplna hroza hlavne ked na zena taky zmateny cyklus...
Jaaj clovek si mysli ze vysadi HAK a za mesiac dva je to tam
...
@bobulazelena Ano, este moze prist pokojne. Preto kedze spotrebujes vela testov, asi by som to riesila radsej tycinkovymi. Digital je dobry na tehotensky test, ked nemusis skulit na slabe ciarky. Aj ked, uprimne, staci pockat jeden-dva dni a nemusis skulit ani na tycinkovy. Tie digitalne testy su podla mna len kseft. 🙂
No aleten tehotensky je super, tam vies sj tyzden a ten by som si asi nostalgicky odlozila 😊...takze ak sa mi konecne podari otehotniet, tak ten tehotensky si isto kupim.
@bobulazelena No, samozrejme každá sme iná a možno neuveríš ale ja som pred prvým tehotenstvom brala HAK 7 rokov a otehotnela som do 3 mesiacov po vysadení (v januári som dobrala poslednú a v apríli som zostala tehu) a pri druhom tehotenstve (HAK som brala cca 5 rokov) a tiež som vysadila v januári a otehotnela som v marci (a to dokonca na prvý a jediný pokus) 😀 😉 🙂 .
Takže držím pršteky a určite ja som za digitálne tehu testy....Až o toľko drahšie nie sú a nemusím aspoň kupovať 10-20 normálnych a stačí jeden. 😉 A k tomu odkladaniu - no to ti bude asi na nič, nakoľko ten výsledok na tom teste tam je vidno tak max.8-10 hodín. 🙂
@evittam aha tak odkladat sa nebude... tak ved to je najmenej hlavne aby bol raz pozitivny...super ze tebe sa to tak rychlo podarilo...my uz rok nist no...tsk hadam coskoro 😉
ja som si cez vikend kupila clearblue ovulacny test tak som zvedava. vcera som si urobila prvy test a negativ 😠 . odteraz si musim hlavne sledovat viac priznakov atd co s tymto suvisia. vie mi len niektora z vas povedat, ze kedy je najlepsie zacat s ovulacnym testom? hned po menstruacii ci je to jedno?
@jituska666 nie to je zbytocne tak skoro...kolko dnovy cyklis mavas, podla toho...ja napriklad mavam ovulaciu az okolo 16-17 dna cyklu.
Ale ja mavam dlhe cykly
@bobulazelena ja mavam cca 28-dnovy cyklus,ale priznam sa,musim sa dnes doma pozriet a vyratat si to,lebo som to doteraz nikdy nesledovala. a nemam tu pri sebe moje poznamky. ale v pripade ze je to 28 dni tak kedy zacat?
@jituska666 ja by som skusila tak okolo 10 dna ...a uvidis.
Pripadne mozes ist na gyndu a ona ti spravi sono par krat za cyklus a zisti kedy mavas ovulaciu. Ak mas pravidelnu mesnstruaciu tak je predpoklad ze aj ovulaciu budes mat
@bobulazelena akurat som doma a mavam pravidelnu menstruaciu a cyklus mavam 28dni. dnes je to 16 den od 1dna menstruacie. vcera na 15 den som si robila test a bol negativny. mam pokracovat ?
@jituska666 no mozes skusit...ale skor by som tipla ze si ju presvihla tento cyklus
@bobulazelena a intuicia mi vravi to iste.tak asi by som mala pockat do dalsej menstruacie a potom zacat s testom,asi to tak aj spravim.
@jituska666 no asi to tak bude lepsie...ako nic nespravis ked budes testovat aj teraz ale asi je to skoda penazi a aj casu...
Kazdopadne drzim palce
Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bobulazelena Určite sa oplatí investovať - a nie je to až taký veľký peniaz - teda ako pre koho. Ale nejakých 7,- Eur?! A "čučať" stále na obyčajný test a neviem na koľké či je tam alebo nie je druhá čiarka....To by ma nikdy nebavilo. Ja som si kúpila digi a krásne mi ukázal +2-3. 😉