Ahojte baby,
s priatelom sa snazime o babatko, mám este 9 dni do MS ale mám strašne naliate prsia ktore sú dosť citlivé a naliate v podbrušku mám pocit ako keby som mala dostat MS možu byt príznaky tak skoro ? Dakujem za rady pripadne vase skusenosti
11 den
To su take priznaky, kt. mam aj ja niekolko mesiacov, pichanie v podbrusku, az tlaky, vajecniky citim vsetko, prsia naliate, alebo bradavky citlive a tak, a tehotenstvo to zatial nikdy nebolo. To mas taky dlhy cyklus ak si 11 dni po ovu a mas 9 dni do MS? Ja mam asi 8 do MS, ale tento mesiac sa nejak nesledujem, nemam na to cas ani nervy :D
Lutealna faza ti trva 20 dni?
31.12. som mala OVU potvrdil aj ovu test a MS mám dostat o 9-10 dní ( cca)
Tak si potom 9 DPO, aj tak mas dlhy cyklus
skus testnut
jezis pardon teraz som si vsimla ten preklep 😵
@deean divne pocty ma 🙂
@veronikaszabova
vcera som skusala zatial negativny :/
Tak pockaj, nez budu meskat a test zopakuj
@veronikaszabova v robote som rychlo musela odpisat a preklepla som nechtiac sorry
@veronikaszabova skusim to cakanie je najhorsie juuj
To mas 20dnovu lutealnu fazu?...lebo ked mas 9dni do MS a si 11 po ovulacii??🤔
Teraz kuk,ze si mala preklep....na testovanie skoro...skus cca na 10dpo...mozno uz tam daco bude...
dobry vecer potrebovala by som poradit skusame s priatelom sa o babetko tento mesiac som mala MS3dni len uz som po MS 3tyždne strasne ma bolia prsia bradavky nemozem sa ani dotknut stale by som jedla niekedy zvraciam s nicoho nic a zacina ma pichat pod bruskom a krize nikdy som nepriberala stale som bola na mojej vahe a zrqzu som pribarla 2kg robila som si tesst pred tyzdnom a nic :( nejaka rada dakujem
Dobrý večer chcem sa opýtať či môžem byť tehotná keď pred týždňom som mala pohlavný styk a nechal do dnu a mala som 5 deň kramy ale už slabé potom už nič som nemala ....mam citlivé prsia ,boli ma pod bruchom aj vaječníky ma bolia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kolko si od ovulacie?