Cítili ste uhniezďovanie?

olivia2001
1. aug 2021

ahojte Baby zistili ste alebo nejak pocilovali uhniezdovanie ? Uz mam malinku ale pri nej som zistila az v 11tt že som tehu😂

iwuskapoh
1. aug 2021

@olivia2001 ahoj ja som mala taký pocit že sa to už konečne podarilo mala som aj jeden deň špinenie meškala mi na spravila som si teh tes bol tam slabý duch a nakoniec som dostala na ale slabú len 2 dneska je 3 deň a úplne nič neviem čo to môže byť

kkovacovak
1. aug 2021

@olivia2001 áno cítila som bolesti v podbrušku. Boli trošku iné ako tie menštruačné takže som začala niečo tušiť

mariska1989
1. aug 2021

Áno .3/5 dni po som cítila sem tam takú bodavu bolesť mala som tušenie že sa niečo deje že to asi zas vyšlo na prvý X ..10 deň po bol duch samozrejme môj nevidel po obede som urobila ešte jeden doteraz neviem ani prečo a ten duch bol silnejší aj viditeľnejší 😁 teraz vedľa mňa spí 15 mesačná opička 🥰

katka533
1. aug 2021

Ja som mala ako pms , ale silnejsie bolesti a vyše týždňa, čo uz som hovorila, ze to nie je možné tak dlho a nič.

olivia2001
autor
1. aug 2021

@mariska1989 jA tiez citim take bodave bolesti a vytok mam dnes cely tak som velmi zvedava

mariska1989
1. aug 2021

@olivia2001 aj výtok bielej farby.. pred tým zas tehu asi na 8 deň sa mi zdala iná chuť kofoli .ešte som si vravela či je pokazená 😂 na 10 deň to tam bolo ☺️

olivia2001
autor
1. aug 2021

@mariska1989 joj no ja som ozaj zvedaava či sa to podarilo😁

dmk_1
1. aug 2021

@olivia2001 bolesti v podbrusku ako pri poriadnej svalovici po brusakoch. Neskor mi smrdela voda z vodovodu.

monika101192
1. aug 2021

@olivia2001 nie necítila. Čisto náhodou som si spravila test a bol pozitívny🙂

mariska1989
1. aug 2021

@olivia2001 držím palce až je to tam 😁☺️

bambuliii
9. aug 2021

ja som necítila vôbec nič 🤷‍♀️

zubrienkazabka
20. aug 2021

@bambuliii ahoj chcem sa pýtať a nejaké iné príznaky?ja som mala ovulku presne 13.8 robim si ovu testy tak viem je to 8dpo keď to tak rátam ....nevidím necítim vôbec žiadnu zmenu na sebe iba nafúknuté brucho a biely výtok....mam 32 dňové cikli menštruáciu by som mala dostať 27.8

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre