Citili ste nejakymi priznakmi uhniezdovanie vajicka? Kolko dni po ovulacii to bolo a ake ste mali priznaky a ako dlho trvali? viem, ze nie kazda zena to postrehla, ale mozno nejaka co sa velmi dlho snazila o dieta, ano.
Cítila som silné pichanie a aj som špinila
Pri prvom tehotenstve nič a pri druhom silné pichanie
Nie
@barus26 kde ta to pichalo?
Baby a kde vas pichalo? Mna bolia krize a brusko ako keby sa mi chcela spustit mrcha, to uz mam 5 dni a mrchu mam dostat az o 3 dni najskor.
Ja som to pichanie cítila na pravej strane krížov. Bolo to iné ako pred MS, preto som aj mala hneď podozrenie, že to asi bude uhniezdovanie.
v podbrusku som cítila to pichanie
Citila som vo vsetkych pripadoch nizsie popisanych ca. 12-14 dni po ovu. Pri prvej dcerke take MS bolesti kazdych 15 minut pocas celeho doobedia, bez kvapky krvi ale. Pri druhej dcerke si akosi nic nevybavujem... pri tretom tehotenstve, ktore nedopadlo dobre, take palenie celej maternice. Pri stvrtom, ktore prave prebieha, take palenie jazvy po cisarskom a taku zvlastnu krcovito-palivu bolest, ktora nebola menstruacna - tri dni pred tym, ako som to mala dostat
@basska_b necitila som absolutne nic. ale merala som si BT a na 8pdo bol vyrazny pokles cca 0,15°C a na 9dpo vyrazny skok hore o 0,25°C a drzala sa BT aj nasledujuce dni v takych vyssich teplotach, tak mi behalo hlavou, ze pravdepodobne to vyslo a aj tak bolo, ale inac som nemala ziadne ine priznaky
@adka3321 Dolezite je vraj, aby sa bazalka drzala hore aspon 17 dni po jej vzostupe, potom budes tehu urcite. Aspon ja som to tak mala - pri prvom a poslednom otehotneni som si merala aj bazalku. Uhniezdovanie nemusi byt specialne citit. Ja tym, ze mam jazvu po cisarskom, to je taky moj detektor 😃
@basska_b jasne, ja som si robila test na 16dpo ked bazalka vystrelila nad 37 stupnov a boli // 😊 inac som ani skor netestovala, a to sme sa o druhe snazili skoro 2 roky a BT som merala vyse roka. tak v tom poslednom grafe mi to uz bilo do oci, ze nieco je ine ako zvycajne, ale aj tak som stale neverila, zeby to mohlo vyjst, preto som aj tak neskor testovala, nechcela som byt sklamana bielym testom
Ja som cítila na ľavej strane 5-10s intenzívne pichanie v ten deň som aj spinila.
@adrbat koľko na to si si robila tehotenský test? Ja mam podozrenie ze som tehu, včera som mala také pichanie ako mávam pri ovulácii, ale silnejšie. Dnes mam 4 dní do MS... Ale ešte nechcem robiť je to dosť skoro
@chudnutiesystem mňa si sa nepýtala ale napr. ja som cítila pichanie 8dpo, 10 dpo som mala ducha na teste, 12dpo slabú čiarku už pekne viditeľnú
@barus26 ja som si nie istá kedy som mala ovulaciu, ale bola som presvedčená až do včera, kedy som mala také isté bodave pichanie, bud ďalšia ovulácia alebo uhmiezdovanie. ( ďalší, sprievodný jav bolo sttasne nafúknuté brucho, napätie, nechutenstvo, neskutočná únava ale len dva dni.. Dnes už nie, myslíš žeby to mohjol byt priznal? Takto keď sa spätne kukám skôr mi to sedí na ovulaciu..) . Nikdy inokedy som to tak nemala a pamätám pri druhom tehu som mala tiež také bodave pichanie.. Nechcem si ale ešte robiť testy aby som nebola sklamaná, aj keď som už chcela.. Ale je to moc skoro.. Ak sa včera len uhniezdilo tak najskôr za nejakých 4-5dni test, čo by sedelo aj s tým kedy mam dostať menzes.. Ale príznaky na sebe pozorujem žeby som mala byt.. Ale ťažko povedať
@barus26 ešte som zabudla na jeden príznak a to ze keď mam ovulaciu tak cítim pri sexe krcokk, boli ma to... No a toto pozorujem na sebe už niekoľko dní.. Sex mame stále takže možno sme sa trafili aj včera ak to bola ovu... Sú to len moje dohady.. Ale neviem sa dočkať výsledku :D nekonečné čakanie
@chudnutiesystem no ťažko povedať či ovulacia či uhniezdenie. Každopádne ak by si mala mať už príznaky tehu tak by už muselo byt uhniezdene, v tele by si už musela mať hcg - tehotenský hormón a ten by zapríčinil príznaky tehu
@barus26 no áno malo by to tak byt, mne sa ale pri druhom tehu stalo ze už po sexe som vedela ze to klapne.. Proste už som to cítila ze budem tehu aj keď som si to nechcela pripustiť... Teraz mam podobne pocity ale riešim to, tak to nieje dobre, vypustiť z hlavy a bude mi lepšie.. A keby ovu tak len čakať a čakať, nekonečné dní..
@chudnutiesystem fuu ja som si až keď mi týždeň meškala lebo som nebola doma a nemala test. Ale vedela som to asi 3dni pred ms. Podľa hlienu. Ale 4 dni do ms môže byt už vidno, podľa toho aké dlhé máš cykly. Ja som mávala 21 dňové, takze tak skoro by som to ja nevedela.
@adrbat dlhé až 35 dnove, a tento bude ešte dlhší.. Ale hlien mam biely taky pólo tekuty krémový, taky bežné nemávam... Stále cakam na deň ms.. Lebo nechcem sa unahlit... A zbytočne stresovať testovaním... Rovnako pri sexe cítim bolesť krčku od ovulácie,, vždy to mávam len v čase ovu a teraz stále.. Jemne kŕče v podbrušku, som unavená.. A ty si mala aké príznaky okrem hlienu
@adrbat ono tu keď napíšeš niečo také ze máš 6-7 dní po ovulácii nejaké počiatočné príznaky tsk sa to budú smiať, ale proste poznám svoje telo a viem co mávam bežné a co nie... Kukala som si aj nejaké odborné zdroje a je to fakt ze niektorá žena už môže mať veľmi skóre príznaky, keď je citlivejší na hormonálne vykyvy
@chudnutiesystem ja som mala 2 pozitívne testy práve tie mesiace , keď som vnútorne tušila, že sa to nemohlo podariť. A iba ten hlien a pri prvom mi bolo neskutočne zle v aute. Pri druhom som hneď od začiatku vedela, že je niečo zle. Ale ak máš tých 9 dni ovu, tak by som si test urobila.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
jemnulinke pichanie na 8dpo. Trvalo to pár minút, max 10