Babenky, vedela by mi niektorá vypočítať podľa tohto pohlavie? Ďakujem 😘
mne vyšiel podľa kalendára chlapec a budeme mat dievča😂 takze zrovna sa na to vykašli
@barus26 niektorým babám to vyšlo
@luulinkaa neviem či zvladnem- skúšala som aj tu Anglicku stránku a vôbec mi to nechcelo vypočítať; a vraj sa tam udáva ešte o rok viac. Takze tak
Autorka: niektorým babám to vyšlo preto, lebo je to šanca 50/50. 😄 Ja som mala tiež podľa neho mať dievčatko, ale tomu narástli vajká. 🤣
áno jasne, že vyšlo. Veď je to len buď alebo.. Proste len dve možnosti 😂😂
Mne vyslo 2x dievca a mame doma dvoch vajčákov 🤣
Neviem mne to vyslo pri oboch detoch nepridavala som ziadny rok naviac
Mne to vyšlo 4x
@kulumulu123 netreba tam pridávať rok naviac
je tam napísané, že treba pozerať mesiac počatia a vek ženy v tom mesiaci počatia, prienik by mal byť to správne pohlavie 🙂
Vyšlo mi tri krát 🤭
Mne vyslo dievcatko a cakame chlapca 😄 je to blud a naozaj iba nahoda...kazda si mozme taky kalendar vytvorit doma a vypovedna hodnota 0. Je to to iste ako ked si kupis v lekarni test na urcenie pohlavia babatka 😄 istota je jedine gynekolog alebo uz samotny porod teda 😄
Ja mam 3 deti a pri všetkých mi to vyšlo úplne naopak. Takže za mňa blbosť.
Fiha- no väčšina z vás má teda negatívnu skúsenosť. Naposledy som čítala skôr pozitívne ohlasy- nevadí, kašlem teda NATO. Ale pre zaujímavosť a vlastnú skúsenosť by som rada vedela či to mne sedí 🤔 ďakujem baby
@aknaj ano
Mne to vyšlo. Je to o náhode =D
Mne vyšlo 2x baba
Mne a mojim 7 kolegyniam to sedi, dokonca aj na druhe/tretie dieta. Ale berem to skor ako nahodu
@petulda333 keďže ti to sedí pozrela by si sa mi NATO?
A test s mocom a sodou bikarbonou na urcenie pohlavia si neskusala?? 🤣🤣🤣
@klarissa25 ja veru áno a tiež to vyšlo úplne opačne 🤷🏻♀️
Ved si pozri, je to lahke. Kolko si mala rokov ked ste splodili dieta a v ktorom mesiaci. A podla toho. Ak chces napis ip. Ale je to 50:50
@barus26 to si robis srandu?? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@klarissa25 nerobím 😂😂vyšiel chlapec podľa sódy a bude to dievca. Ja som bola veľmi pripravena na chlapca.. aj ten čínsky kalendár, aj toto tak som bola až prekvapená že dievca 😂😂
Ženy neverte hlúpostiam 🤦🏻♀️
@petulda333 no v januári splodene a v marci 31
@klarissa25 nie podľa mňa je to hlúposť lebo konzistencia moču závisí od prijatej potravy a nie od pohlavia ktoré nosis 🥰
takze si sa narodila v 1989?
Ked bolo v januari splodene, tak to uz musis byt v osmom mesiaci pomaly. To uz pohlavie hadam povie aj lekar.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Véd to zvládneš aj sama, a inak mne to nevyšlo. Podľa kalendára vyšlo dievča a budeme mat chlapca :D