Čínsky kalendár na výpočet pohlavia dieťatka

nyiragonga19
6. jan 2015

Ahojte maminky, s manzelom by sme chceli druhe babo. Nas chlapcek bude mat tento rok 3 rocky v oktobry. Ja by som velmi chcela dievcatko. Videla som na internete ten cinsky kalendar podla ktoreho sa da zistit pohlavie babätka. Prvy krat nam to sedelo podla neho.....chcela by som vediet vase nazory....ci to aj vam sedelo podla toho kalendara alebo je to len nahoda.

pritt98
6. jan 2015

Ahoj, nám dvakrát áno, tretí krát nie...aj okoliu keď som to dávala, tak to bolo 50:50..takže riadiť sa tým asi nie 😒

heni79
6. jan 2015

@nyiragonga19
Náhoda. Ja som so doň pozrela až potom, ako som už deti mala. Podľa toho kalendára som mala mať dve dcéry. A mám dcéru a syna. Takže za seba vravím, je to náhoda. 🙂

pipka
6. jan 2015

mne to nesedi ani pri jednom 😀 prve mal byt chlapec a mame dievca a druhe malo byt dievca a mame chlapca 😀 ...ale v zasade sme spokojní 😀 😀 😎

siska53
6. jan 2015

@nyiragonga19 skor nahoda...podla neho by som mala mat dve dievcence. A mam parik. 🙂

red_kika
6. jan 2015

Prvy chlapec vysiel..druhe uvidime co bude. Malo by byt dievca, ale aj tak si myslim ze to je nahoda

mikadooo
6. jan 2015

prve vyslo druhe nevyslo 🙂

zaneta123
6. jan 2015

@nyiragonga19 tak ja by som mala mať dve dievčatká a mám dvoch chlapcov, takže ak sa rozhodneme pre tretie tak jedine podľa čínskeho kalendára a len vtedy ak bude vychádzať chlapec 😀

katy2
6. jan 2015

U nas presne naopak - prve ma byt chlapec a druhe dievca a mame parik presne v opacnom poradi 😀

lauricka
6. jan 2015

noo, mam dvojcata - chlapca a dievca...co by na to povedal cinsky kalendar 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre