Pekný deň prajem dievčatá idem sa Vás opýtať. Vo štvrtok mi boli interpretované výsledky steru krčka maternice. Podľa všetkého CIN II..... 4.3. ma čaká konizacia....Chcem sa opytat či mate niektorá skúsenost s touto diagnozou ci ste brali nejaké vitamíny na podporu imunity nasla som Indonal a Indol. A nasledne ci sa vam potom podarilo este otehotnieť keďže jedna dieta mame a chceli by sme este druhé teda ak bude všetko v poriadku. Ďakujem vám za odpovede...
Cin 2-3, po konizacii ten krčok lepšie držadlami pri prvom tehotenstve
@kleopatra114 takže sa vam podarilo otehotnieť po t9m este?
Bez maternice, ale v poriadku.
@missel68 po konizacii ? Samozrejme , nevidím dôvod , prečo by sa nedalo. Nechala som si od operácie rok odstup a všetko v najlepšom poriadku . Veď konizacii je len odstránenie časti , nie celého krčka maternice . A Keby sa aj niečo pri tehotenstve nezdalo, doktor môže spraviť seriálu.
@kleopatra114 a momentálne ste ako na tom ? Brali ste nejaké vitamíny?
@missel68 je to už 6 rokov od konizacie, cytológia doteraz vychádzala stále ok, akurát sa chystám opäť na prevenciu, snáď to bude opäť v poriadku.
A nebrala som žiadne vitamíny . Ani pred , ani po konizacii.
Ahojte dievcata, ja som mala marec 2023 konizaciu kvoli vysledkom CIN 3 , dokonca mi tam nasli aj nieco naviac...ale vyoperovali to a v januari 2024 som otehotnela 🙂 Som sice na rizikovej PN , no urobim vsetko pre babo 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som brala Indonal-ale ten zelený a Deflagyn.