Čím si pomôcť pri snažení?

5. feb 2021

Ahojte, viem ze mnohe sa snazite ovela oveka dlhsie a mate moj respekt ako to zvladate. Nam sa nedari od zaciatku oktobra. Skusala som ovulacbe testy jeden mesiac, nepomohlo, skusali sme jeden mesiac sex kazdy den - nepomohlo, skusalu sme kazdy druhy den - tiez nic. Brala som pred snažením a pocas femibion, teraz som presla na ladeevita. Este si davam omega a C vitamin. Sem tam si dam zinok, magnezium, k vitamín.
Muz berie omega, E, D, C, zinok.
MS mam pravidelnu 28 dni, sem tam dostanem o den skor, alebo o den neskor, ale to vynimocne, alebo ak som chora tak sa mi to posunie aj o 4 dni, ale inak nie.
Nikdy som nemala nejake gynekologicke problémy, nemam nadvahu, nepijem alkohol, nefajčím , to iste vsetko plati aj o manzelovi. Je nieco ako si mozme este pomoct? Aby sa uz konecne zadarilo? Viem snazit sa nato nemysliet a nesustredit a naozaj sa o to snazim, aj tento mesiac som to viacmenej vypustila a nepomohlo. Uz by sme tak velmi chceli aby to konecne vyslo.
Este dodam, ze vzdy.. Po.. Ostanem ležať nejaku dobu.

autor
5. feb 2021

Este vidim ze tam mam par preklepov, pisem na telefone a uz mi to nejde opraviť, tak sa ospravedlňujem za chyby

mbabika
5. feb 2021

Ahoj skús možno alchimilkový čaj 😊 držím palce 🍀

lucylliana
5. feb 2021

Skús detox organizmu a kyselinu listovú len

karhu
5. feb 2021

mozno sa len nepostastilo, mozno mate problem..po roku snazenia robte spermiogram ak bude ok nech riadne vysetria aj teba..mozes este cvicit fertility yogu, obaja pit kotvičník

eskop
5. feb 2021

Skus inofolic v prasku, mne to pomohlo hned na prvy mesiac a mam dve kamosky co mi to odporucili a tiez sa im hned zadarilo

autor
5. feb 2021

@eskop a malansi pravidelny ci nepravidelny cyklus? Lebo citala som ze ked nieje problem, tak nieje vhodne to brat a ja neviem ci mam nejaky problem, tak aby som si este viac skody ako uzitku nenarobila

elizabet173
5. feb 2021

Je to este kratky cas, pockaj este pol roka a ak sa nezadari, k lekarovi

pseudomonas87
5. feb 2021

Aj ja som brala inofolic, skús a jasne kyselinu listovú, muž jedol každý deň hrsť orechov a klasické vitamíny. ja som ešte robila ovi testy každý mesiac, aby som sa aj uistila,že ťa ovulácia je pravidelná.drzim palce

sarafortuna
5. feb 2021

vitamín D, A, E, selen, zinok, listovka.... znižiť príjem sacharidov v strave. A trpezlivosť, pokoj a harmonia v duši, lebo RAZ to príde 🙂 My sme čakali 5 rokov 🙂 a prišlo to, ...

barborkakr
5. feb 2021

baby v tom Inofolicu je uz kyselina listova, a mne ho tiez odporucila gynda aj ked mam menstruaciu ako hodinky 🙂

cookie29
5. feb 2021

moja, to co robis je kontraproduktivne... moj nazor. prilis velka snaha je vacsinou na skodu. Este sa snazite len par mesiacov a uz lietas vo vitaminoch (samozrejme kyselina listova je dobry napad), ovulacnych testoch a podobne... normalny par splodi dieta do roka. Ja viem, ze mas vela zien, ktore budu pisat, ze im sa zadarilo prvy mesiac a budes mat pocit, ze nie si normalna alebo ze nieco nie je v poriadku. My sme sa snazili vyse 10 rokov a ked mi niekto povedal, ze na to nemam mysliet, tak som mala chut... no ved si vies predstavit. Ale vy ste este len na zaciatku cesty...

goodidea
5. feb 2021

Skúste raz za týždeň, možno keď sa navýši objem spermií tak sa pošťastí..sex bude trvať kratšie ale možno úspešnosť bude vyššia...

martinoocka
5. feb 2021

Ja som otehotnela tiež hneď ten mesiac ako som začala užívať Inofolic. Možno náhoda. Snažili sme sa od októbra a od februára som začala užívať 😉 2.3. som už mala pozitívny test

eskop
5. feb 2021

No kedze su to volno predajne vitaminy tak s tym podla mna nemas co uskodit

anjelicek26
5. feb 2021

Suhlasim, ze asi sa moc snazite no, sex kazde 2-3 dni uplne staci, ked budete mat medzi 11-17.dnom kazdy druhy den tak to budete mat pekne pokryte a urcite trafite ovulku. Testy zahod, tie pouzivaju hlavne zeny s nepravidelnymi dlhymi cyklami alebo sexualne nefunkcnym partnerom, kde proste to on neda mat sex par dni po sebe...psychicky ci fyzicky...tak si to okno, kde sa treba trafit sleduju lepsie. Ale u vas... je to skoro na paniku... cim menej stresu a doplnkov, tym lepsie...

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eee30
5. feb 2021

mne sa podarilo hneď po tom, ako som bola na rodinných konšteláciách, kde sa vyjasnili isté veci a ďalšie som pochopila.... + asi esenciálne oleje, ale tie som mala už dlhšie pred tým.

elisse247
5. feb 2021
any_soj
5. feb 2021

Za problém môžeš považovať pole roka cieleného styku v období ovulácie, alebo rok náhodného hocikedy. Píšeš, že si skúšala ovulácie testy. Tie ale ukazujú len, že telo sa pripravuje na ovulaciu, nie že prebehla. Aj pravidelný cyklus môže byť anovulacny, tak napríklad ak chces pre istotu si byť istá, že ovulaciu máš, skús aspoň v jednom cykle merať ráno bazalnu teplotu.

lubiss
5. feb 2021

kyselina listova a alchemilkovy caj

autor
5. feb 2021

@any_soj ovulaciu mam, citim pichanie, mam ovulacny hlien, aj sa vtedy citim trocha inak. A skusali sme aj snazenie kazdy den, aj kazdy druhy, cize neexist ze by sme netrafili ovulaciu, ci som twsty robila ci nie :(

autor
5. feb 2021

Rozmyslam dosť nad tym inofolicom. Alebo myslite ze aj muzovi nieco ine pridat?

any_soj
5. feb 2021

🙂 každopádne ak aj ovulaciu trafis, pri úplne zdravom pare sa udáva 6 mesiacov.

noma_i
7. feb 2021

My sa s manželom tiež snažíme od októbra, ja mám ale úplne nepravidelný cyklus 🙂 menštruácia mi chodí v priemere na 32 deň, ale napríklad tento mesiac mi prišla na 29 a minulý mesiac mi prišla na 37 deň, čiže ja mám dosť veľké rozpätie. A nemám ani taký hlien aby som si to podla neho vedela ustrážiť. Bola som náhodou predminulý týždeň u gyn na preventívke, tak hovorila, že z jedného vaječníka ovulujem a z toho druhého ťažko povedať, mám tam cysty. A tiež mi odporučila inofolic a beriem ho teda asi týždeň. Veľmi túžime po dieťatku, už dávno dávno by sme sa snažili, ale museli sme si poriešiť úver a takéto veci na dostavanie domu 🙂 no nestresujeme sa. Aj Dr povedala, že do roka je normálne, že sa nepodarí. A odporučila každý druhý deň skúšať. A hlavne byť v úplnej pohode. A jedine čo beriem je len ten inofolic, žiadne iné vitamíny alebo čaje. A muž si občas nejaké vitamíny dá. Držím palce a verím, že ste obaja okej, len to chce trpezlivosť 🙂.

meghan779900
9. feb 2021

Ahojte som tu nova dávnejšie som si robila tehu test teraz som ho našla a boly tam dve čiarky tá druhá bola totiž velmy slabá ms som este nedostala a v poslednom čase mávam strasne pichanie v bruchu a ešte som krvácala pri styku nebola to výrazná krv taka do ružová bola ...Neviete či som v tom ? Ďakujem za každý názor

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre