Čím môže byť spôsobené nečakané krvácanie?

bezmena18
20. nov 2019

Ahojte baby... ❤️ Potrebujem poradiť ide o to ze s priateľom správame nechránene takže keby príde babo potešili by sme sa no ide o to ze sa mi stala zvláštna vec asi cca 8 9 dní zo zadu som z ničoho nič začala krvácať to bolo večer a na druhy deň na obed to postupne zmizlo.. Od vtedy nič a dnes od 5 zase jemne krvácanie bolia ma nehorázne kríze a mam citlivé prsia.. MS nemám dostať nakoľko mávam dlhé cykly nad 30 dní nemáva pravidelne ms a neviem si to nejako vysvetliť ze co to môže byť.. Tehotenstvo aj nad tím som sa zamýšľala ale aj tak to krvácanie no neviem chcem sa len spýtať ci to niektorá už zažila ďakujem vopred za info k lekárovi sa dostanem ale až budúci týždeň.. 😥😊🙏❤️ Neviem ci si mam aj robiť test ci to ma zmysel..

janinah
20. nov 2019

MŃa celkom "pobaví" ako sa niekto v dnešnej dobe /doktor za každým rohom/ vie dostať k lekárovi až keď mu to práca či neviem čo dovolí.....možno riskuješ život svojho dieťaťa....alebo svoje zdravie....no,ako myslíš..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre