Ahojte , prosím Vás, neviete mi poradiť ? Podľa bt ovu nebola , od včera mam jemno hnedé Špinenie. Ale na ms mi to príde skoro , moze ist aj o nejakú cystu? Ovu asi nebude keďže mam anovylacne cykly a v zázraky neverím.
Vôbec to nemusí byť nič katastrofálne. Mne sa to stalo vo februári a utekala som k lekárovi. Lekár skonštatoval, že ak je to len cez jeden cyklus, ide o kolísanie hormónov a nemám si robiť starosti. Robil mi sono a všetko ok. Bola som vystrašená, spinila som takto každé 3 dni a cyklus trval len 18 dní. Proste celý cyklus zlý... Nič to nebolo, len hormonálna nerovnováha. Na ďalší mesiac som otehotnela.
@konikkon áno ja mam praveze hormonalnu nerovnovahu. Len stresujem ze ci to není vážne ale uz sa mi to pomaličky rozbieha. Na konci mája ideme do centra tak snad nám pomôžu
Mam niečo podobné ako vi ale len ráno som sa pred večerom spinila také hnedé z ruzovim mi šlo ten kvapka a dosť už nemám MZ tak neviem co to môže bit pomôžte mi ak viete čo to môže bit prosim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
U mna aj u kamosky islo o cokoladovu cystu, teda tu z endometriozy.