Chceme snažilkovať týždeň pred svadbou. Môžu byť tak skoro nevoľnosti?

mucha_puk
26. apr 2017

Ahojte, mame 24 dni pred svadbou a plodne dni mi vychadzaju nieco viac ako tyzden pred svadbou. Chceli by sme uz skusit popracovat na babatku. A preto by ma zaujimalo, ze kebyze sa mi nahodou podari otehotniet, mozem mat ten tyzden pred svadbou, pripadne v svadobny den uz nejake nevolnosti? Ja mavam aj velmi bolestivu mestruaciu (kazdy mesiac zvracanie), tak preto sa dost obavam, aby mi nahodou nebolo zle aj na svadbe. No myslim, ze ak by som 10 dni pred svadbou otehotnela, asi to ani nijak pocitovat nebudem. Viete mi poradit?

sintra
26. apr 2017

asi tazko, to je este velmi skoro

dominika6
26. apr 2017

@mucha_puk ak by sa ti podarilo otehotieť tak to nebudeš vedieť ani mesiac po svadbe

sense
26. apr 2017

ak mas plodne dni tyzden pred svadbou, a keby sa aj hend zadari tak nevolnosti tak skoro nepridu

babls5
26. apr 2017

Otehotniet sa mozno podari mozno nie isto ti nebude nejako zle ...je to skoro na nevolnosti ved len kolko trva uhniezdenie a cesta embrijka 🙋

moni244
26. apr 2017

keby si vedela, ako dlho trvá uhniezdenie, tak by si takúto otázku nepoložila, ale zase psychika robí strašne veľa a keď si tak moc na to zameraná (čo súdim podľa otázky), tak si tie nevoľnosti môžeš privolať, aj keď tehotná nebudeš

ankare
26. apr 2017

Mne začalo byť nevoľno mesiac po oplodnení asi

mucha_puk
autor
26. apr 2017

@moni244 no predstav si, ze neviem, kolko trva uhniezdenie. Nepadla som mudra z neba a ani ty si to kedysi nevedela. V podstate si mi vobec neporadila, len si si do mna rypla.

moni244
26. apr 2017
mucha_puk
autor
26. apr 2017

dakujem za vsetky odpovede. Tak uz len huraaa na to 🙂

veronikaszabova
27. apr 2017

@mucha_puk nerypem, len radim ;)
Treba si nieco nastudovat o reprodukcnom cykle zeny ;)
V prvom rade nie he vobec iste, ze otehotnies na prvy sup. Vacsinou to trva dlhsie... Ak sa zadari, tak cca tyzden trva, nez sa vajicko uhniezduje. Ked sa uhniezdi, telo zacne produkovat HCG, ktore zaznamenava tehu test. A az neskor pridu nevolnosti...
Tym padom, ak sa ti aj nejakym zazrakom podari otehotniet hned 1x, na svadbe este ani nebudes vediet ci si tehu alebo nie...

stanulienkat
27. apr 2017

na svadbe nebudes pit alkohol?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre