Chceli by sme druhe dieta a chceme sa pokusit cca od polky augusta, prveho mame chlapceka a chceli by sme skusit dievcatko. Je vela zien ktore sa takymto sposobom snazia o ovplyvnenie pohlavia tak touto cestou vas prosim tie ochotne co by mi poradili ako co kedy a tak. 🙂 Ďakujem
Budem vdacna za každú radu, prosim nepiste ze si to mam hladat ze je tu vela podobnych diskusii skupin a podobne radsej nenapiste nic ja som to aj tam pozerala ale je toho strasne moc a ked sa najde ochotna zienka poradi mi aj tu bez problemov 🙂
Pozorovat ovulaciu Dva tri dni pred väčšia šanca na dievča čím bližšie k ovulacii väčšia šanca na chlapčeka. Ženské spermie su pomalšie ale prežiju dlhšie no a chlapcenske rýchle ale nemajú dlhu životnosť. Samozrejme výsledok ti nik nezaručuje.
@andy04 suhlasim u nas vyskusane
@tatko_bebe
rodi sa viacej muzov ako zien, len tym, ze muzi sa dozivaju menej, viacej je tych zien...detto vojny a podobne..kde vacsinou bye bye muzi...
ale vo vseobecnosti chlapcov sa rodi o nieco viacej 🙂
@tatko_bebe http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=29761
tu mas k tomu statistiku,
@mima4 to napisala presne
@tatko_bebe v roku 2012 bolo na 1000 narodenych dievcat 1067 narodenych chlapcov
aj ja mám chlapca (13r) a teraz by som chcela dievčatko, znamená to že ked začneme hned po MS a maximálne 2 dni pred ovu skončíme, je tam šanca počať dievčatko ?
@petulatqo ak možem povedat vlastnú skúsenost,bola som doslova posadnutá tým,že chcem chlapčeka,dala som si urobit všeliaké tabulky-výpočty a neviem čo ešte všetko možné,riadila som sa presne tým ako udávali tabulky a výpočty...lenže otehotnela som skor ako bolo plánované 🙂 podla všetkých výpočtou v ten mesiac malo byt počaté dievčatko,,,,,,aaale nevydalo 🙂 bol to predsa chlapček,takže od vtedy už na nič také neverím a asi to treba nechat na prírodu,bud-alebo 🙂 hlavne aby bolo zdravé!!!
@petulatqo Vies, ono je to 50 na 50, vseobecne dievcata sa robia pred ovulaciou a chlapci pocas alebo tesne po.....ale nikto ti nezaruci vysledok, ze to klapne na 100%....kazdopadne je to nejaka nova moda ze vacsina ludi chce dievcatko( a geneticka manipulacia to uz vie zarucit), ked to takto pojde dalej, nebudeme mat pre nase dcery zenichov, mne sa "podarili" 3 dievcata bez nejakeho velkeho usilia, ale zeny, preboha , nechajte tomu volny priebeh, ved to je uplne jedno.....
suhlasim s @andy04,takto mi to vysvetlil aj moj gyndos.Osobne mi je pohlavie dietatka ale jedno,hlavne zdrave dietatko je pre mna dolezite...............keby sa nam podarilo takto dievcatko,potesime sa,keby chlapcek,taka ista radost 😉
@mima4 ok doetraz som bol presvedceny ze sa rodi zien viac ale asi mam zle zapamatanu informaciu kt suvisi s tym ze je statisticky viac zien ako muzov a tak som si to asi zle interpretoval
ja som zas pocula taku haluz, ze zeny ktore su tie typicke "zienky", co miluju domacnost, vysivanie... su natotalku zamerane humanitne... najradsej strikuju a ine dzady...tak maju vacsi predpoklad mat chlapceka.
a naopak zeny s viac muzskym mozgom, analytickejsie myslenie, zmysel pre dobrodruzstvo atd..maju skor chlapceka...
Dakujem vam skusime to pred ovu .. i ked neviem prvy je chlap a stvorený bol v posledny den menstruacie ... jasne ja budem rada ked to bude zdrave a bez komplikácií ako pred tym len by som bola rada keby mam k velkemu bratovi malu sestricku 🙂
@mima4 Ale si napísala k obom druhom žien chlapčeka 🙂
@havana_frost
ježkove oči... som si sedela na kabli 😀
zenske zeny maju skor chlapceka,
zeny s muzskejsim mozgom dievčatko.
@tenerifka
@mima4 taaaaak rozmyslam,ze ako som na tom ja 😀 😀
lebo pred porodom....toooo som bola neskutocna feministka(co nevravim,ze uz nie som-akurat krotkejsia pri milujucom manzelovi 🙂 )
nevedela a ani som nechcela strikovat,hackovat,varit?nooooo.....skratka,nic zenske mi nebolo blizke-iba nutnost 😀
teraz,po porode.....varim celkom rada(a vraj aj dobre),dokonca viem aspon co to jednoduche uhackovat a dokonca aj rada upratujem...som nejako pozenstela 😀
hmmm a teraz som zvedava,co mi o par mesiacov povie na sone gynekolog 😀
lebo prvy bol chlapcek 😉
@mima4 vies co, nieco na tom bude......ja som bola vzdy racionalny clovek, gombiky u nas prisiva manzel(mam odpor k sitiu ako takemu 😀 )......len co potom s mojou mamou, ta ma 2 dcery a syna a vzdy to bola zena sluziaca manzelovi a detom(aj ked na materskej vydrzala max. tych 6 mesiacov, vzdy sa ponahlala naspat do prace), a moja stara mama bola general aj v praci aj doma a ma dve dcery......
@terezka1947 urobime par pokusov a zistime 😉 ako to vobec je...
si tehotna? 🙂
@mima4 ano..zatial iba zaciatkujem 🙂
ale tesim sa...hoci...trosku aj bojim...no....uz to nechame na toho hore 😉
@petulatqo ja som bola tymto pred prvym tehotenstvom uplne posadnuta. riesila som cinsky kalendar pocatia, metodu vymeny krvi, jonasovu metodu, ovulacnu /ta uz bola spominana/. muz ma z prveho manzelstva 2 chlapcov a ja som bola presvedcena, ze budeme mat babu. ale nevydalo a moj muz ma 3 synov, ja jedneho, za nic by som ho nevymenila, ale dievku by som este prijala 🙂 ale teraz som uz ovela viac v pohode a ak nevyda, tak u nas bude nadvlada testosteronu - co uz 🙂
@terezka1947 gratulujem a prajem ti uspesne tehotenstvo... 🙂
@terezka1947
@tenerifka
napr. ja mam viac muzsky mozog ale prajem si skor dievčatko.. 🙂 ktoremu budem robit copiky, kupovat satocky...
@mima4 dakujem...dufam,ze to dobre dopadne 🙂
ale je fakt zaujimave ake cesty "vraj"vedu k vyberu pohlavia 😉
hm...ale dnes je v podstate aj jedno ci je to dievcatko alebo chlapec....lebo uz otehotnenie je zazrakom
a niekedy mi to planovanie: kedy a co chceme pride az smiesne....ale zase chapem ho...lebo niekedy clovek naozaj musi aj planovat
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pokial viem tak statisticky sa rodi viac zien a Ygen je na ustupe, vraj ked muzi casto ejakuluju tak je vacsia sanca pocat zenu. Ale je to JPP stale je to hlavne ovplyvnene len a len muzom v akom stave ma svoju geneticku vybavu v podobe spermii on. Takze na 75% o tom rozhoduje muz aj ked to nevie ovplyvnit