Chceme druhé bábo, ale mám časté zapaly

perlita007
11. jún 2024

Baby poraďte.....alebo skúsenosti vaše....počas plodných dní sme z manželom sexovali naplno....ale mávam časté zapáli, či ste nemali problém otehotnieť....kríze ma bolia, prsia, dosť ma aj pichá v podbrušku, samozrejme to pripisujem zápalu, keďže test negat.....za koľko ste cca otehotneli....dosť sa bojím, že bude problém otehotnieť.....jedno bábätko už máme....1.5 ročnu dcérku ❤️

tanyan
11. jún 2024

Nechcela by si si radšej doriešiť tie časté zápaly pred tehotenstvom, aby si ho nemala zbytočne komplikované alebo aby neskončilo predčasne nešťastne?
Zápal môže aj posunúť ovuláciu a tiež spôsobiť meškanie menštruácie.

diefca
11. jún 2024

@perlita007 ja uz som asi 4 roky nemala negativny vyter, neviem sa zbavit premnozenych bakterii. Otehotnela som nasupu bez cieleneho preliecenia (za tie roky som mala x antibiotik, probiotik a neviem coho este). Teraz som v 35tt a zatial (klop klop) vsetko ok. Jedine s cim mam problem od zaciatku, su kvasinky. Snad sa to zlepsi po porode.

perlita007
autor
11. jún 2024

@tanyan riešime to neustále......dookola...,neustále gynca, antibiotiká, čipky, odber krvy, hematologia.....dookola a stále sa vracia....

tanyan
11. jún 2024

@perlita007 Skúšala si napríklad protikvasinkovú diétu? Záleží samozrejme od príčiny, ale niekedy to pomôže.
Ale niekedy je ložisko napríklad v mandliach alebo v zube a vtedy pomôže iba odstrániť to ložisko, aby sa to už nevyplavovalo do organizmu.

perlita007
autor
21. jún 2024

@tanyan takže baby, zadarilo sa.....verím, že keď pôjdem budúci týždeň k pani dr....že bude všetko oki....

perlita007
autor
21. jún 2024

@perlita007 čiarka je ešte slaba, ale vyditelna......takže sa tešíme......a veríme, že bude vse ok

sisska96
21. jún 2024

Prosím ťa pošli tým ženám čo ukazujú testy bez 2 čiarky, či sú tehotné, že ako vyzerá pozitívny test 🙏😁
@perlita007

perlita007
autor
26. jún 2024

@sisska96 áno áno už je čiarka vyditelna....dnes som.si.robila..dalsi.....tešime sa

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre