Chceme bábo. Čo nám pomôže?

zastkova
29. aug 2020

Ahojte chcem sa spýtať čo vám pomohlo otehotnieť nejaké bylinky alebo vitamíny ? Alebo nejaké vaše rady čo skúsiť . Ďakujem 😊😊

rarara88
29. aug 2020

Alchemilka, inofolic a kyselina listová to pomohlo mne

zastkova
autor
29. aug 2020

@rarara88 alchemilku aj kyselinu listovú si dávam už aj ja skúsim aj ten inofolic a alchemilku ste ako pili počas cyklu a potom pred ovu ste prestali ?

rarara88
29. aug 2020

@zastkova ja som bola po kyrete, takže alchemilku som najskôr celý mesiac pila a keď sme sa chceli začať snažiť tak presne ako píšeš od 1. dňa menštruacie cca nejakých 14 dní

noami12
29. aug 2020

@zastkova ahoj mam na predaj inofolic zbytok balenia 16/20 práškov mne pomohli tie 4 prášky tak posúvam ďalej 🙂 snažili sme sa niečo cez rok a pol, podarilo sa hneď na prvý x co som si kúpila inofolic

selu11
29. aug 2020

Toľko x som tu videla podobnú tému a nikdy som nereagovala, lebo niekomu to môže prísť vtipné radiť takéto "babské recepty" 🤭
No takto, sme tri kamarátky čo chceli bábo, dvom sa poradilo, jedna sa s frajerom rozišla... Tá na materskej samozrejme nie je. Čo sme skúšali? Grep.
Teraz sa na tom smejeme, ale jeden nikdy nevie, však 😉 Žiadna žena nevie čo presne, zaručene dopomohlo k otehotneniu. No čo dáš za vyskúšanie?

mtoth
29. aug 2020

Nikto tu nespomenul papanie materskej kašičky, na nete je o tom vela pisane, znama vdaka tomu otehotnela.

beatka25
29. aug 2020

@zastkova ahoj, my k tomu, co je vyssie spomenute este macu a kotvicnik. 3 mesiace po kyrete to vyslo na 1x

petkasaurus
29. aug 2020

Ahojte. Uz som si tu citala vela tom o inofolicu, ale 90% komentarov je, ze ho brali dievcence, ktore mali PCO, nepravidelnu menstruaciu alebo nemali ovulku.. Ja nemam našťastie nic z toho, ale proste sa nam nedari.. Myslíte, ze ho mozem brat aj tak? Vcera som zacala s uzivanim, len mam zmiesane pocity.. Mm som tiez kupila Folandrol asi 2 mesiace dozadu, len on si ho dava nepravidelne.. Dakujem.

lucijalucy
29. aug 2020

Inofolic, Folandrol a kvapky Gynex.

mareka49
29. aug 2020

@rarara88 presne tato kombinacia aj nam

bjl0803
29. aug 2020

@zastkova sviečka po sexe 😁 aspoň 3 minúty vydržať ...sex cca každý tretí deň v tedy sú vraj spermie najaktívnejšie

zuzanka.zuzu
29. aug 2020

- alchemilka nonstop (žiadne počítanie dní, alchemilka pôsobí priaznivo skôr na maternicu, nie až tak na samotné vajíčko, čiže vlastne pomáhaš uhniezďovaniu)
- orgazmus, trošku pomôže posunúť správnym smerom a asi lepšie než sviečka 🙂

zastkova
autor
29. aug 2020

@noami12 ahoj môžem poprosiť cenu

miskanathan
29. aug 2020

@rarara88 ahoj. Som po kyrete 2 dni. Alchemilku si zacala pit kedy?

zastkova
autor
29. aug 2020

@miskanathan ja som mala kuriér vo februári a to som začala hneď len teraz keď sa snažíme o bábo a nedari sa som začala od včerajšku ako mi začala ms

rarara88
29. aug 2020

@miskanathan ahoj aj hneď zajtra kľudne, ja som ju objavila až pár týždňov po kyrete.. keby o nej viem skôr, hneď by som s ňou začala

zastkova
autor
29. aug 2020

@zuzanka.zuzu ja som čítala niečo na nete o alchemilku a že piť len do ovulácie potom už nie

zuzanka.zuzu
29. aug 2020

@zastkova však v pohode, ja som napísala, čo zabralo mne 🙂 kludne pi ako uznáš sama za vhodné

noami12
29. aug 2020

@zastkova ahojky stal 16e a predávam za 10 chýbajú iba 4 prášky

zastkova
autor
29. aug 2020

@zuzanka.zuzu ja som to nemyslela z zlom len že som čítala inak užívať 😊

rarara88
30. aug 2020

@zastkova má sa to užívať ako ty píšeš od 1 dňa menštruacie po ovulaciu.. ale po kyrete až kým sa nezačne snažiť si myslím že môže kľudne aj každý deň, uškodiť to neuškodí, len zlepší regeneráciu maternice

medeaa
30. aug 2020

@zastkova ja som otehotnela v cykle, kedy som zacala brat alchemilku vo forme kvapiek (predtym som pila caj). Inak som brala niekolko mesiacov iba Femibion.

miskanathan
30. aug 2020

@zastkova @rarara88 dakujem. Ja ju poznam pila som ju pred otehotnenim. Len som nevedela kedy mozem zacat po kyrete. Tak ju teraz budem pit kym nepride ms. Dakujem za radu.

akbara77
30. aug 2020

@zastkova skús sex

zastkova
autor
31. aug 2020

@akbara77 nehovor

11iva11
31. aug 2020

Pred sexom každý stiahnuť fľašu vína a potom neriešiť...

queen16
4. sep 2020

Čautee😊Poradiite mi? :/ menstruaciu som mala dostať 14.8 dostala som až 22.8 od skončenia menstruacie 27.8 beriem inofolic+KiselinuListovú a Femibion1 Počas menštruácie sme maly z mužom 3x nechránený sex Posledné 3dni....... Strašne mi narástlo brucho pribrať som nemohla pretože ani moc nejem 😀 viac mám nafuknutejsie Celé podbruško. Boli má strašne hlava niekedy mám závraty výtok mám biely asi 3dni.

queen16
7. sep 2020

Bazalna teplota 37,3 vytok natahovaci biely priehľadný. Má stym niekto skúsenosti ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre