Ahojte chcem sa spýtať čo vám pomohlo otehotnieť nejaké bylinky alebo vitamíny ? Alebo nejaké vaše rady čo skúsiť . Ďakujem 😊😊
Toľko x som tu videla podobnú tému a nikdy som nereagovala, lebo niekomu to môže prísť vtipné radiť takéto "babské recepty" 🤭
No takto, sme tri kamarátky čo chceli bábo, dvom sa poradilo, jedna sa s frajerom rozišla... Tá na materskej samozrejme nie je. Čo sme skúšali? Grep.
Teraz sa na tom smejeme, ale jeden nikdy nevie, však 😉 Žiadna žena nevie čo presne, zaručene dopomohlo k otehotneniu. No čo dáš za vyskúšanie?
Nikto tu nespomenul papanie materskej kašičky, na nete je o tom vela pisane, znama vdaka tomu otehotnela.
Ahojte. Uz som si tu citala vela tom o inofolicu, ale 90% komentarov je, ze ho brali dievcence, ktore mali PCO, nepravidelnu menstruaciu alebo nemali ovulku.. Ja nemam našťastie nic z toho, ale proste sa nam nedari.. Myslíte, ze ho mozem brat aj tak? Vcera som zacala s uzivanim, len mam zmiesane pocity.. Mm som tiez kupila Folandrol asi 2 mesiace dozadu, len on si ho dava nepravidelne.. Dakujem.
Inofolic, Folandrol a kvapky Gynex.
- alchemilka nonstop (žiadne počítanie dní, alchemilka pôsobí priaznivo skôr na maternicu, nie až tak na samotné vajíčko, čiže vlastne pomáhaš uhniezďovaniu)
- orgazmus, trošku pomôže posunúť správnym smerom a asi lepšie než sviečka 🙂
@rarara88 ahoj. Som po kyrete 2 dni. Alchemilku si zacala pit kedy?
@miskanathan ja som mala kuriér vo februári a to som začala hneď len teraz keď sa snažíme o bábo a nedari sa som začala od včerajšku ako mi začala ms
@miskanathan ahoj aj hneď zajtra kľudne, ja som ju objavila až pár týždňov po kyrete.. keby o nej viem skôr, hneď by som s ňou začala
@zuzanka.zuzu ja som čítala niečo na nete o alchemilku a že piť len do ovulácie potom už nie
@zastkova však v pohode, ja som napísala, čo zabralo mne 🙂 kludne pi ako uznáš sama za vhodné
@zuzanka.zuzu ja som to nemyslela z zlom len že som čítala inak užívať 😊
Pred sexom každý stiahnuť fľašu vína a potom neriešiť...
Čautee😊Poradiite mi? :/ menstruaciu som mala dostať 14.8 dostala som až 22.8 od skončenia menstruacie 27.8 beriem inofolic+KiselinuListovú a Femibion1 Počas menštruácie sme maly z mužom 3x nechránený sex Posledné 3dni....... Strašne mi narástlo brucho pribrať som nemohla pretože ani moc nejem 😀 viac mám nafuknutejsie Celé podbruško. Boli má strašne hlava niekedy mám závraty výtok mám biely asi 3dni.
Bazalna teplota 37,3 vytok natahovaci biely priehľadný. Má stym niekto skúsenosti ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Alchemilka, inofolic a kyselina listová to pomohlo mne