Chceme bábo a mám stresujúcu prácu

mirka283
10. máj 2013

ahojte, snažíme sa o babatko pol roka je to krátko,ja viem,ale ked už tak veľmi by sme ho chceli. Mám stresujúcu prácu pracujem 6 dni v týždni na 3 smeny ako to zvládať?

magali
10. máj 2013

fuha mozno by pomohla dovolenka, pripadne predlzeny vikend ked budes mat ovulaciu a mozno sa to podari.. ja som sice nepracovala na tri smeny, ale stresujucu pracu som mala a kolkokrat som robila 7 dni v tyzdni od rana do vecere, praca s ludmi, neustale nervy ale babo sa nam podarilo hned.. svagrina robila na tri smeny a o babo sa snazili hned, nakoniec sa im to podarilo v case dovolenky na ktoru sa tesili, takze mozno to bolo este aj predtym.. nic ine asi nepomoze, jedine oddych a mozno nejake tie bylinky a tak

mirka283
autor
10. máj 2013

mať voľné v tej firme tak to by bol zázrak ☹

lalinko2010
10. máj 2013

@mirka283 ahoj, problém nie je v stresujúcej práce, ale v psychike - že veľmi by ste chceli. milujte sa preto, že to chcete a nie preto že chcete bábätko, čiže si užívajte milovanie. iné riešenie nie je. čiže zablokovať myšlienku - veľmí chcema bábätko - a podarí sa! držím palce!
PS nestresovať, že to nevychádza, užívať si voľno, milovanie, knihy, prírodu, teplo - všetko čo máte radi ....

happyfrog80
10. máj 2013

@mirka283 Mirka ja som otehotnela ked som bola uplne ze zaneprazdnena ,10 hodin v praci a 3 hodiny v skole denne ,ze som sa divila jak sa zadarilo vtedy ,a pracujem od 2:30 rano denne okrem vikendu a tiez som si myslela ze asi preto nemozem otehotniet ,po 4 rokoch snazenia to prislo necakane a dokonca som este aj do posilky v tom case zacala chodit a hned po prvom dni som si kukala prsia v zrkadle reku pana to uz za jeden den mi tak dvihlo a spevnilo prsia ?😀 a uz som bola v tom ale nevedela som o tom.Cize niekedy nemusi byt problem ze nemas volny cas ,ver mi 😉

googlinqa
10. máj 2013

taka praca no dakujem pekne, to by mali davat odsudenym, skus si najst nieco lepsie, a ak sa to neda, tak tu pracu nechaj, ak si to ovsem mozes financne dovolit

happyfrog80
10. máj 2013

@mirka283 a tiez podotikam ze sa nam zadarilo asi hlavne kvoli tomu ze som konecne vtedy zabukovala letenky do Ameriky a hrozne sme sa tesili ,ale horsie ze som tam letela v druhom mesiaci a uskodilo mi to az som potratila v 11tt ,ale mozno to nebolo tym ale hovori sa ze lietat by sa nemalo v prvom a poslednom trinestri

pollyanna
10. máj 2013

Ja mam tiez stresujucu pracu a nepravidelne nocne 😒 tak dufam,ze to nebude moc velky problem...

werculka_12
10. máj 2013

Baby ja som otehotnela v takom pracovnom nasadeni a hlavne strese, ze som sama neverila. Ked sa na to nesustredite, tak to ide samo. Akurat, ze stres a zhon pokracuje..pocitam kazdy den do dalsej kontroly u dr, aby som videla, ze babo je ok.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre