Ahojte, potrebujem poradiť.
Pred 8mi mesiacmi som mala potrat. Odvtedy som nebola tehotná. Začala som piť alchemilku žltozelenú. Nemám PCOS všetko je v poriadku, BMI mám okolo 25-30 Chcela by som začať inofolic.
Inofolic premium alebo inofolic combi by som musela kúpiť? Prosím poradťe mi.. dakujem vopred
Kto si ten v ktorom je myo inositol a d-chiro inositol
@viktoria021202 mne nepomohlo ani jedno ani myoinositol ostala som tehu ked som tie pripravky brala xy dlho tazke to nebolo isto koli nim lebo ked pomozu zvesca su baby tehu do 3ch mesiacov. Ja odporucam femi kvapky a molditby
@adulka25 dakujem, a mala si nepravidelnú mš?
@viktoria021202 nie, mám pravidelnú ms aj ovu, nemám ani PCOS, ale nedarí sa tak skúšam.
@adulka25 aj ja som tak, tak to objednam. Dufam ze nieco pomoze
@viktoria021202 dobrý deň, ja som ho práve vysadila, po pozit. teste, mam nahodeny aj inzerát, mam celé nové balenie + 8 tabletiek za 30€ Inofolic combi premium plus mam aj pár sackov Inofolic premium
@viktoria021202 bmi 25-30? To ne aká hodnota prosím vás ? Mne pomohol
@zana90 posielate aj postou?
@juliavolna vypocitala som na internete, mam 80 kg a 167 cm… tak po porode mi zostali kila..
@viktoria021202 jasne môžeme sa dohodnúť 🙂
@adulka25 ahoj prosim ta a ako berieš ten inofolic ? Chcem si ho kúpiť ale už som zabudla ako sa má brať 🙂
@henrietka12 jednu tabletku ráno a jednu večer, celý cyklus bez prestávky.
@adulka25 sú aj tabletky ? Ja som mala pred tým prášok ... Ktorý je lepší ?
@henrietka12 no ja mám ten inofolic combi premium a to sú tabletky. Je to pre ženy s BMI nad 25.
@adulka25 ďakujem pekne aj ja ten potrebujem určite 😉
@adulka25 ináč môžem to brať spolu s progestenalle a od budúce cyklu mám brať aj clostil ... ?
@henrietka12 podľa mňa môžeš, ale nie som si tým istá tak sa radšej ešte opýtaj doktorky.
@henrietka12 ja som brala od začiatku az po otehotnenie kedy som ho vysadila letrozol (clostil) Inofolic combi premium aj progestenale
@viktoria021202 Určite Inofolic Combi Premium podľa tvojej BMI. Ja som ho tiež brala a priateľ Folandrol (taktiež vitamíny) a po 3balíčkoch som ostala tehotná🤗 tak držím palce✊🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri takom BMI sa odporúča Inofolic Combi Premium. Aj ja ho beriem 1 mesiac zatiaľ.